Šeron Stoun

Oglasila se Šeron Stoun posle Novakove velike pobede, Srbija joj ovo nikad neće zaboraviti

Autor:

06.08.2024 09:30

Foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Foto: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Šeron Stoun oduševila Srbe objavom o Novaku Đokoviću



Ako pitate Srbe ko im je omiljena holivudska glumica, većina će bez razmišljanja i bilo kakvih dilema odgovoriti - Šeron Stoun.

Odavno je ovde neprikosnovena, i kraljica, i carica, i sve ostalo, ne samo zbog opšte popularnosti, već i zbog nekih drugih, nama u Srbiji veoma važnih stvari. Otprilike kao Monika Beluči.

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Kering

 

Posebno oduševljenje izazvalo je njeno pojavljivanje na finalnom meču teniskog turnira na Olimpijskim igrama, u nedelju. Bilo je tu još poznatih lica, ali - njeno je pobedilo!

Novak Đoković konačno je osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao, a holivudska diva svim srcem je navijala za njega. 

Pročitajte Pre 24 godine Šeron Stoun postala je mama, Roan je njen centar sveta (foto)

Videli smo kako je reagovala na sjajne poteze srpskog tenisera dok je trajao okršaj sa Karlosom Alkarazom, kamere su zabeležile njeno žustro navijanje.

A onda je napravila fantastičan gest, još jedan u nizu onih koje joj Srbi neće zaboraviti. Aktivna je na Instagramu, a zvezda njene najnovije objave upravo je Novak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Podelila je fotografiju kada je posle velikog trijumfa u Parizu poleteo u zagrljaj ćerki Tari. Dirljiv prizor razgalio je celu planetu, a očigledno i legendarnu glumicu. Objavu je ponovila na Insta storiju.

„Meč života“, napisala je uz sliku i stavila emotikone trofeja, srca i pesnice. Nije potrebno naglašavati koliko je Šeron Stoun oduševila Srbe, zar ne? Neće joj biti prvi put.

Pročitajte Njegovo ime je Getsbi, Milutin Getsbi - Upoznajte najuticajnijeg Srbina u svetu šou-biznisa i velikog prijatelja svetskih zvezda

Nizali su se pozitivni komentari ispod fotografije i brojni komplimenti koji su holivudskoj ikoni upućivali fanovi iz naše zemlje, a mnogi su joj poručili da je u Srbiju uvek dobrodošla. Slažemo se!

Andreas Rentz/Getty Images

 

Među onima koji su prvi čestitali Đokoviću primetili smo i Milutina Getsbija, jednog od najuticajnijih Srba u svetu, producenta, filantropa i bliskog prijatelja velikih filmskih i muzičkih zvezda, a najčešće ga viđamo u društvu junakinje ove priče.

Šeron i Getsbi, koji je, između ostalog, jedan od čelnih ljudi humanitarne organizacije amfAR, nedavno su prisustvovali gala večeri "Knights of Charity" u Kanu.

U ovom gradu, tokom prestižnog filmskog festivala, zanosna glumica često se crvenim tepihom šeta držeći za ruku lepu Helenu, Milutinovu ćerku, kojoj je i kuma.

Arturo Holmes/Getty Images

 

Komentari. (0)

Loading