Marko Vuleta

Posle razvoda Ivani su potonule sve lađe, a evo kako živi i čime se bavi njen bivši muž (foto)

Autor:

07.08.2024 12:01

Foto: Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Foto: Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Bivši muž Ivane Španović napustio Srbiju, evo gde je i čime se bavi



Nakon što je završila učešće na Olimpijskim igrama srpska atletičarka našla se u žiži interesovanja. Kako provodi vreme, da li će završiti karijeru, ali i gde je bivši muž Ivane Španović mnogi bi želeli da znaju.

Dragan Gojić/ATAImages

 

Nakon dve godine braka Ivana je donela odluku da se razvede od fitnes instruktora Marka Vulete što je sredinom decembra 2023. godine i javno potvrdila. 

Pročitajte Da li je ovo kraj? Ivana Španović u suzama - Telo mi vrišti, molim se Bogu za zdravlje

- Iako razumem javni interes, uvek sam se trudila da privatni život ostane takav, ali pošto se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, ovo smatramo zajedničkim neuspehom.

Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života - rekla je, između ostalog, atletičarka tada. 

O razlozima koji su doveli do kraha ljubavi nisu želeli da govore javno, međutim, nekolicina fanova smatra da je na Ivanu razvod mnogo više uticao.

Ona je, naime, bila prinuđena da nađe novog trenera, zatim je zbog povrede napustila takmičenje u Italiji, da bi na kraju i rezultat na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu iz istog razloga izostao.  

S druge strane, bivši muž Ivane Španović živi i radi kao fitnes instruktor u Dubaiju. I dalje ima telo Apolona sa izvajanim mišićima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

Za vreme Olimpijskih igara Marko je letovao Dubrovniku, a povodom Ivaninog nastupa nije želeo javno da se oglašava. 

Podsećanja radi, Španovićeva je nakon takmičenja istakla da joj je zdravstveno stanje poljuljano, te da postoji mogućnost da blistavu karijeru završi ranije nego što je očekivala. 

Emotivne reči Ivane Španović zabrinule su fanove koji joj neumorno šalju poruke podrške u želji da je u punom sjaju ponovo vide na terenu.

Komentari. (1)

Loading
Očigledno

07.08.2024 14:07

Ne znam o kakvom se tu krahu prica, kad je vrlo jasno. Sasvim okej,ali stvari treba da se nazivaju svojim imenom kako bi ova zemlja napravila neki progres.