Zoran Cvijanović

Dve decenije su u braku, a malo ko zna da je ćerka ovog glumca rekla DA Zoranu Cvijanoviću (foto)

Autor:

07.08.2024 15:35

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Predivna supuga Zorana Cvijanovića retko se pojavljuje na javnim događajima



Zoran Cvijanović ostvario je niz zapaženih uloga u više od sedamdeset filmova i serija, među kojima se izdvajaju: „Mi nismo anđeli”, „Sivi dom”, „Otvorena vrata”, „Mile protiv tranzicije”.

Iako je stekao ogromnu popularnost, glumac je uspeo da privatni život sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna da se pre dve decenije oženio ćerkom svog kolege. 

Marija Mladjen / ATAImages

 

Supruga Zorana Cvijanovića ćerka je legendarnog glumca Marka Todorovića, koji je u popularnom serijalu „Žikina dinastija” tumačio lik prijatelja Milana. 

Pročitajte Vesti ne mogu biti lepše - Porodila se ćerka Zorana Cvijanovića, čestitamo

Lepa Lana nije krenula očevim stopama, ali je kao diplomirani kostimograf ostala u branši. Osim u pozorištu, radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti.

Supruga Zorana Cvijanovića retko daje intervjue, a njena izjava povodom saradnje sa mužem u predstavi „Nebeski odred” još se prepričava. 

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je.

Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je tada Lana čiju fotografiju možete pogledati OVDE.

Podsećanja radi, Lana i Zoran godinama su u skladnom braku u kojem su dobili dvoje dece. Njihova ćerka Milena se krajem aprila i sama ostvarila u ulozi majke. 

Na svet je donela devojčicu koja nosi ime u čast svoje bake. 

Komentari. (0)

Loading