Vlado i Ana

Vlado Kalember sa 53 godine prvi put stao pred oltar, a na dan razvoda u sudnici se desila najčudnija stvar

Autor:

10.08.2024 15:46

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Razvod Vlade Kalembera izgledao je drugačije nego ostali, sudija je bila iznenađena



Vlado Kalember svojevremeno je važio za jednog od najpoželjnijih hrvatskih muzičara. Žene širom Balkana uzdisale su za njim, ali je on pred oltar stao tek sa 53 godine.

Trideset godina mlađa Ana Rucner srušila je epitet zakletog neženje, ali do razvoda Vlade Kalembera ipak je došlo nakon osam godina.

youtube printscreen

 

- Šta hoćete da vam kažem? Jesam, pao sam! Ulovila me - našalio se pevač posle venčanja, a ubrzo potom na svet je stigao njihov sin Darian.

Nažalost, bračna idila imala je rok trajanja, a razvod Vlado Kalember i njegova supruga sporazumno su zatražili 2014. godine.

Pročitajte Nekad lepotan i šmeker - Ovo je Vlado Kalember danas, uskoro puni 71 godinu (foto)

- U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem. Preko zajedničkog advokata smo podneli zahtev za razvod braka.

Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštovaćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama - izjavila je tada Ana.

youtube printscreen

 

Iako su im se putevi razišli, Vlado i Ana i danas su u sjajnim odnosima, a tako je bilo i na dan njihovog razvoda.

- Sedeli smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sedeli zajedno, Ana me čak uhvatila za ruku, na šta nas je sudija upitala je li ovo neka „šou-biz” fora.

Odgovorio sam joj da nije, kako smo se dogovorili da ćemo se venčati, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati - otkrio je Vlado jednom prilikom.

 

Komentari. (0)

Loading