Luna Nikolić

Unuka Anice Dobre od mame i bake nasledila je najlepše, najnovija Lunina fotografija

Autor:

07.08.2024 20:00

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Unuku Anice Dobre sada smo videli posle duže vremena, koliko je samo porasla



Ćerka Anice Dobre Mina Sovtić pre dve godine izgovorila je sudbonosno „da“ izabraniku Luki Nikoliću, a ubrzo zatim na svet je došla beba Luna.

Iako Mina privatni život ljubomorno čuva od očiju javnosti, ponekad podeli lepe porodične trenutke, pa smo sada posle duže vremena imali prilike da vidimo unuku Anice Dobre.

Dalibor Danilović

 

Preslatka devojčica sa mamom je šetala po parku, a neodoljiva fotografija osvojila je Minine pratioce.

Unuka Anice Dobre nosila je roze haljinicu sa karnerićima, dok je u kosi imala lila mašnicu. Ovaj prizor raznežio je sve mame koje prate popularnu glumicu, koje su se složile da baš poput mame i bake ima prelepu plavu kosu.

Pročitajte Anica Dobra posle duže vremena u javnosti, povod nije mogao biti lepši

Inače, Mina tokom trudnoće nije objavljivala nikakve fotografije, a da se porodila saznalo se kada je, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, spontano izjavila: "Rečenica 'Spava kao beba'je  jedna velika laž, bar iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad.”

Podsetimo, Mina i njen suprug Luka na večnu ljubav zakleli su se u Beogradu, a mlada je tada promenila dve venčanice.

Instagram

 

Haljina za crkveno venčanje bila je optočena čipkom na dugačke rukave, a imala je i dugački beli veo u kombinaciji sa nakitom koji je nosila na glavi, dok je za restoran imala nešto drugačiju i neobičniju varijantu, satensku belu haljinu koja pada prateći liniju tela sa prosečenim rukavima.

Svadbenom veselju prisustvovale su mnogobrojne kolege: Nina JankovićNataša NinkovićSergej TrifunovićBane Trifunović sa suprugom Tihanom Lazović. Dok su tim deveruša sačinjavale njene koleginice, ali i drugarice Iva Ilinčić, koja je uhvatila bidermajer, i Miona Marković.

Komentari. (0)

Loading