Jelena Đoković

Savet Viktorije i Dejvida Bekama Jelena Đoković nikada neće zaboraviti, ove reči se pamte

Autor:

08.08.2024 09:59

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Savet Viktorije i Dejvida Bekama je Jelena Đoković oberučke prihvatila



Kao supruga najboljeg tenisera, Jelena Đoković bivala je u društvu najvećih svetskih zvezda. Međutim, večeru sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom nikada neće zaboraviti.

Dalibor Danilović

 

Kada se ostvarila u ulozi majke, supruga Novaka Đokovića prolazila je kroz jako težak period. Sve oči bile su uprte u njihovu porodicu, a savet Viktorije i Dejvida Bekama pomogao joj je da prevaziđe krizu. 

Pročitajte Da li biste u ovome došli na gala događaj? Novak i Jelena u centru pažnje (foto)

Naime, čim se našla u društvu poznatog para, Jelena je potražila savet od modne kreatorke kako bi sačuvala decu od medija i tereta koji nosi slava njihovog oca.

Tokom gostovanja u emisiji „Kec na jedanaest” Jelena je priznala da je savet Viktorije i Dejvida Bekama oberučke prihvatila.

- Tragam za odgovorom, nemam koga da pitam u našem okruženju jer niko nema slično iskustvo.

Sticajem prilika, pre možda šest godina, bili smo na večeri sa Dejvidom i Viktorijom Bekam i ja sam došla sa pitanjem: „Kako vi podnosite ovu slavu i taj život? Imate četvoro dece“.

Megan Briggs / Getty Images

 

Savet Viktorije i Dejvida Bekama bio je od neprocenjive važnosti.

- Ja sam tada baš bila i anksiozna, sa tom potrebom da ih zaštitim. Dejvid i Viktorija su to samo prihvatili, rekli su: „Pa dobro, moraš da prihvatiš to kao realnost”. Neki ljudi se prilagode tome.

Primetila sam da su i oni prošli kroz te anksiozne momente, dakle mislim da je prirodno za svakog roditelja, bez obzira na to da li je njegov tata poznata ličnost ili ne.

Roditelji žele da zaštite dete od bilo čega i neke stvari možemo da sprečimo, a neke, nažalost, ne možemo - otkrila je Jelena Đoković.

Komentari. (0)

Loading