Bosa Ognjenović

Majka Maje Ognjenović iskreno o Dači: On je dopao da mi bude zet, tu nismo imali šta da kažemo

Autor:

08.08.2024 21:44

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Majka Maje Ognjenović otkrila šta misli o zetu, nema razloga da krije...



Maja Ognjenović juče je u suzama obelodanila da završava odbojkašku karijeru, nakon što je naša reprezentacija poražena od Italije. Odbojkašica je požurila u zagrljaj suprugu Danilu Ikodinoviću, koji joj je u teškim trenucima najveća podrška.

Poznato je koliko Maja i Dača imaju skladan odnos pun ljubavi i poštovanja, a u kakvim je odnosima zet sa majkom Maje Ognjenović Bosom saznali smo prilikom njenog gostovanja u emisiji „Majke šampiona“.

rts printscreen

 

Bosa Ognjenović tada je govorila o braku ćerke i zeta, kao i o tome koliko je ponosna na njene uspehe.

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa, koja je otkrila da joj je Dača bio omiljeni vaterpolista.

Pročitajte Evo zašto su Miloš Teodosić i Maja Ognjenović raskinuli veridbu

- Prvi zvanični susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista.

Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je Bosa.

Sportal screenshot

 

Podsetimo, Danilo i Maja već 12 godina neguju skladnu ljubavnu priču, a na večnu ljubav zakleli su se 2016. godine. Kako je došlo do upoznavanja i detalje venčanja uspeli su da sakriju uprkos velikom interesovanju medija.

Činjenica da su oboje sportisti pomogla im je da se savršeno razumeju i da njihova veza od početka bude stabilna.

Komentari. (0)

Loading