Megan Markl

Najteži udarac za Megan Markl: Kraljevska porodica pokazala joj da nije dobrodošla, a iskrsao i problem u Americi

Autor:

09.08.2024 12:40

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Princ Hari i Megan Markl doživeli još jedan težak udarac



Megan Markl već mesecima je u drugom, pa i petom planu, jer je ceo svet zabrinut za Kejt Midlton i pomno prati njenu zdravstvenu situaciju.

Supruga princa Harija nedavno je proslavila 43. rođendan, ali u medijima je to prošlo nekako nezapaženo. Najvatrenije pristalice nisu propustile priliku da joj čestitaju, no, čini se da se armija njenih fanova u poslednje vreme proredila.

Chris Jackson/Getty Images

 

Oni najzagriženiji kipte od besa jer joj niko iz kraljevske porodice nije uputio čestitku. Nije poznato da li je dobila neku privatnu poruku, ali javno – baš niko. Očigledno imaju važnija posla.

Britanski portali koji su upućeni u dešavanja na dvoru i oko njega podsećaju da vojvotkinja od Saseksa ni prošle godine nije dobila čestitke, iako je, bar zvanično, a i zbog titule, i dalje član dinastije Vindzor, kao i njen suprug. Samo što su sada „niži članovi porodice”.

Pročitajte Megan i Hari prekinuli 64 godine dugu tradiciju, čeka se reakcija Palate

Da li je to još jedan dokaz da Megan i Hari i dalje nisu dobrodošli u domovinu?

Princ je planirao da poseti London ovog leta, ali je u poslednjem trenutku otkazao dolazak. Umesto Britanije, par će otputovati u Kolumbiju.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

 

Saseksovi bi uskoro mogli da se suoče sa još jednim problemom, i to u Americi, u kojoj žive već više od četiri godine.

Donald Tramp, koji je ponovo ušao u trku za predsednika, sugerisao je da bi princ mogao da bude deportovan ako se otkrije da je lažirao informacije na obrascu za vizu.

Pročitajte Venčanje Saseksovih bilo je čista farsa, Megan otkriva - Sve se dogodilo ranije, nismo želeli da...

Erik Tramp istakao je da je njegov otac „uvek bio snažan saveznik Velike Britanije”, i u jednom intervjuu dao svoje mišljenje o Hariju i Megan.

Chris Jackson/Getty Images

 

- Možete da uzmete ovo dvoje, mi ih možda više ne želimo, čini mi se kao da su na sopstvenom ostrvu - rekao je sin Donalda Trampa.

Dakle, ako se kontroverzni tajkun opet domogne Bele kuće, princ Hari i Megan Markl naći će se u ozbiljnom problemu, bez obzira na sve titule, popularnost i reputaciju.

Komentari. (0)

Loading