Amal i Džordž Kluni

Taman kad su pomislili da ih niko ne gleda... Amal i Džordž uhvaćeni na delu u luksuznom hotelu, romantični prizori obilaze svet

Autor:

09.08.2024 16:30

Foto: Joe Maher/Getty Images

Foto: Joe Maher/Getty Images

Amal i Džordž Kluni zaljubljeni kao prvog dana



Čitava jata svetskih zvezda ovih dana lete po Parizu, reklo bi se da ih ima više od sportista koji učestvuju na Olimpijskim igrama. Ali, neki nisu odustali od mirnog letnjeg odmora, gde se niko neće okretati za njima ako ih slučajno prepozna u prolazu.

No, teško da se niko ne okreće za Džordžom Klunijem, a pogotovo za njegovom zanosnom suprugom Amal, iako su u toj drugoj grupi koja ne preferira gužvu. Znamo i gde se trenutno nalaze.

Cindy Ord/Getty Images

 

Imaju prelepu vilu Oleandra na jezeru Komo, staru kuću pored Temze u Berkširu, seosko imanje u vinskom regionu u Provansi... Lista nekretnina je impozantna.

Više vremena provode u Evropi nego u Americi, iako s druge strane Atlantika imaju više posla.

Pročitajte Amal je lepa, uspešna, zgodna, ali Džordž tvrdi - Samo neka ne kuva, svi ćemo umreti

Došli su još u junu. Prvo su primećeni na Azurnoj obali, u mondenskom Sen Tropeu, a sada su se čekirali u čuvenoj Vili d'Este na jezeru Komo. Zapravo, “čekirali” su ih paparaci.

Slavni par verovatno nije imao nameru da se otkriva, ali ne vredi, fotografi pomno prate svaki njihov korak.

Profimedia

 

Kako su uspeli da ih snime za stolom restorana ovog ekskluzivnog zdanja, možemo samo da nagađamo. U svakom slučaju, slike su dospele do medija i pokrenule lavinu komentara.

Dok su sedeli sa grupom prijatelja Amal i Džordž Kluni koristili su svaki trenutak za razmenu nežnosti. Gledali su se kao golupčići i ljubili se pred svima, kao da uskoro neće proslaviti (već!) deset godina braka.

Očigledno im sasvim dobro ide u zajedničkom životu, iako se nedavno pisalo da im baš i ne cvetaju ruže, čak i da planiraju da se razvedu.

Profimedia

 

Za stolom je bila i majka lepe advokatice Barija Alamudin, koja je, po svemu sudeći, odsela u njihovoj vili.

Pročitajte Još jednom ponela titulu najbolje obučene slavne dame - Amal Kluni u haljini koja svaku ženu čini princezom

Moramo primetiti da je Amal, apsolutna ikona stila, i ovog puta imala savršen stajling. Kraljica elegancije blistala je u dugoj crnoj haljini sa bretelama, koja je isticala njenu vitku figuru.

Njen suprug se toliko opustio da se u nekom trenutku izuo. A da su oboje uživali, što jedno u drugom, što u dobrom društvu, to je bilo više nego evidentno.

Komentari. (0)

Loading