Lepa Brena

Za ovo se živi: Lepu Brenu preplavile emocije, razlog je prelep (video)

Autor:

10.08.2024 19:58

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Sreća Lepe Brene je neizmerna



Lepa Brena na sceni je već četiri decenije i posle toliko godina uspešne karijere čini se da se o njoj sve zna.

Muzička zvezda rođena je 1960. godine u Brčkom, mestu koje se nalazi na obali Save, a za koje je vežu najlepše uspomene.

Marko Vavpotic/Profimedia

 

Rodni grad godinama nije posećivala, pa je sreća Lepe Brene zbog koncerta koji će večeras održati pred svojim sugrađanim neizmerna. 

Pročitajte Usponi, padovi i svetski uspeh - Brenine reči rastužile, da li je ovo kraj?

- Posle dužeg vremena pevaću u gradu u kom sam odrasla, u kom sam provela najlepše godine detinjstva i mladosti, za koji me vežu najlepše uspomene, moje Brčko. 

Pripremite se za lavinu emocija, jer ovaj koncert nikoga neće ostaviti ravnodušnim - napisala je na svom Instagramu pevačica koja je u Brčko stigla dan ranije kako bi se što bolje pripremila za ono što sledi. 

Da je sreća Lepe Brene ogromna pokazuje i video snimak koji jasno pokazuje kako teku pripreme za koncert, ali i lavinu emocija koje su preplavile najveću zvezdu u regionu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Podsećanja radi, Brena je uvek ponosno isticala odakle dolazi, a o uspomenama iz mladosti uvek je govorila biranim rečima, punih emocija i sete.

Pročitajte Lepa Brena nikad emotivnija - Kad čujete da stiže unuče, nema veće sreće

- Opšte je poznato da sam ja jugonostalgičarka, kada dođem ovde, uvek se sećam nekih svojih početaka i perioda snimanja filmova „Hajde da se volimo”. Ja sam vaspitana i formirana u tom periodu.

Takođe se uvek prisetim i naših porodičnih odlazaka na more. Uvek je išlo par porodica iz našeg komšiluka. Zimi nismo išli na zimovanje jer smo u Brčkom imali sve što je deci potrebno za sreću.

Klizali smo se na zaleđenim rekama, sankali na brdima… bilo nam je divno.

Ja sam jako rano, kao mlada devojka, počela da radim i da zarađujem za sebe i to bih uvek savetovala svim devojkama. Da se izbore za svoje snove - rekla je ona za Blic.

Komentari. (0)

Loading