Javnost u totalnom šoku: Albert od Monaka otkrio kako je počela ljubavna priča sa princezom Šarlin, ovo niko nije očekivao

Autor:

11.08.2024 18:45

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Princ Albert otkrio kako se zaljubio u suprugu i šokirao svet



Još od dana venčanja ona nosi titulu „najtužnije princeze na svetu” i svi misle da tu „ima nečeg mračnog”, ali ovakvu izjavu njenog supruga niko nije očekivao.

U intervjuu za Paris Match, princ Albert otkrio je svašta, a i Šarlin od Monaka progovorila je o njihovoj vezi, koja intrigira od samog početka. Konačno, reći će mnogi, pozivajući se na sve one priče iz prethodnih godina koje su navodile na pomisao da je „nešto trulo” u maloj kneževini na Azurnoj obali.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Par je nedavno proslavio 13 godina braka. Srećnog ili nesrećnog, to znaju samo njih dvoje.

Sreli su se pre više od dve decenije, kada je tada 22-godišnja olimpijka Šarlin Vitstok učestvovala na plivačkom takmičenju „Mare Nostrum“ u Monte Karlu, predstavljajući svoju zemlju, Južnoafričku Republiku. 

Pročitajte Princeza Šarlin ne liči na sebe, nova boja kose joj nikako ne pristaje (foto)

- Ne znam da li smo se baš tada zaljubili. Trebalo mi je vremena za to – bio je iskren vladar Monaka u pomenutom intervjuu.

Pascal Le Segretain/Gett Images

 

Princ Albert otkrio je još nešto o početku ljubavi sa dve decenije mlađom Šarlin. A taj početak nije bio baš romantičan.

- Posle toga se nismo videli nekoliko godina. Smatrao sam da je izvanredna plivačica, da je druželjubiva, vesela i pristupačna.

- Bilo nam je lepo. Ne znam da li treba ovo da kažem, ali te noći sam je uvalio u nevolju jer je nisam na vreme doveo kući – priznao je uz osmeh.

Profimedia

 

Pričalo se da je princeza pobegla iz palate na vrhu litice iznad Monte Karla jer više nije mogla da živi u „zlatnom kavezu”. To je, navodno, bio pravi uzrok višemesečnog odsustva iz Monaka, a sećate se da je skoro celu godinu boravila u Africi zbog operacije uha.

Pročitajte Pogled princeze Šarlin sve govori, Albertov osmeh podgrejao priče o razvodu

Kada se ipak vratila, provela je nekoliko nedelja na lečenju u „specijalnoj ustanovi” van kneževine. A onda smo je ponovo videli nasmejanu.

U poslednje vreme, mora se priznati, lepa Šarlin ponovo blista, njeni stajlinzi nastavljaju da nam oduzimaju dah i skoro uvek se pojavljuje u društvu supruga i njihovih blizanaca Žaka i Gabrijele.

Komentari. (0)

Loading