Kejt Midlton

Oglasila se Kejt Midlton i zajedno sa Vilijamom poslala moćnu poruku, princ iznenadio novim imidžom (video)

Autor:

12.08.2024 09:25

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Kejt Midlton i princ Vilijam poslali svetu novu poruku



Nismo dugo čekali na novo oglašavanje princeze od Velsa. Mnogi su, posle finala Vimbldona, pomislili da će opet napraviti dugu pauzu, ali to je, srećom po njene brojne poklonike, bila pogrešna procena.

Sinoć je zajedno sa suprugom na društvenim mrežama objavila jedan kratak, ali važan snimak. Kejt Midlton i princ Vilijam čestitali su sportistima Velike Britanije na uspehu koji su postigli na upravo završenim Olimpijskim igrama u Parizu.

Chris Jackson/Getty Images

 

U video poruci pojavljuju se još neka poznata lica, kao što su legenda fudbala Dejvid Bekam i reper Snup Dog.

Ipak, izdvajaju se Velsovi, eks- Kembridžovi, koji stoje jedno pored drugog i ne kriju zadovoljstvo dobrim rezultatima njihovih zemljaka.

Pročitajte Baš kao kraljica Elizabeta - Kejt Midlton ovu boju nikad ne nosi, a za to ima dobar razlog

„Čestitke timu Velike Britanije od svih nas koji gledamo od kuće“, rekla je nasmejana princeza.

A osmeh otkriva više od svih reči. U njenom slučaju je veoma važan, jer svi vrlo dobro znamo kroz šta prolazi od početka godine.

Za Kejt i njen izgled, po običaju, nema nikakvih zamerki, što se već ne bi moglo reći za Vilijama. Bio je prilično ležeran, čak je pokazao i bradu od nekoliko dana. Nismo navikli na takvog princa, zar ne?

No, očigledno je rešio da se uskladi sa opuštenim izdanjem kakvo je izabrala njegova lepa supruga.

Pojavila se u istom onom prugastom džemperu u kojem smo je videli na snimku od 22. marta, kada je svet šokirala objavom da ima kancer i da je na terapijama.

Shirlaine Forrest/Getty Images

 

Komad je pokrenuo lavinu pitanja jer su teoretičari zavere "otkrili" da je video sastavljen od starih materijala i da je, umesto prave Kejt, sve odradila veštačka inteligencija. Naravno, sve te priče pale su u vodu.

Od sinoć se raspreda o novom snimku, samo što je ovog puta šou ukrao - princ. 

Pročitajte Šta će biti sa Kejt? Princ Vilijam sa mališanima napušta kraljevsku palatu, odluka je nepokolebljiva

„Divna Kejt, a Vilijam neobrijan“, „Prošle su godine otkada smo ga poslednji put videli ovakvog“, „Kejt, izgledaš sjajno!“, „Vilijame, nastavi da puštaš bradu“...

Nižu se komentari ispod snimka na Instagramu, objavljenog neposredno pred ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara, a Kejt Midlton i princ Vilijam za svega sat vremena dobili su više od sto hiljada lajkova.

Komentari. (0)

Loading