Goca i Raša

13 njima nije baksuzan broj: Goca i Raša nikad srećniji

Autor:

12.08.2024 10:40

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goca i Raša svoju ljubav ne kriju, pevačica uputila suprugu emotivne reči



Goca Tržan i Raša Novaković uprkos razlici u godinama i brojnim predrasudama, sa kojima su se susreli otkako su počeli ljubavnu priču, i dalje traju.

Njihova ljubav ne gasi se već 13 godina, a Gocina i Rašina godišnjica bila je povod da se pevačica oglasi na Instagramu i suprugu uputi emotivne reči.

Instagram

 

"13 kao nije srećan broj, ali meni je ovih 13 godina sa tobom donelo najveću sreću koju nisam mogla ni da zamislim. Ljubav je kao snaga, što se više trošiš, daješ, deliš, više je imaš. 

Moja ljubav si do zauvek. Volim te. Onako kako samo ostvarena i zadovoljna žena može i zna da voli. Jer si mi ostvario i zadovoljio svaku zamisao o tome kako odnos između muškarca i žene treba da izgleda.

Pročitajte Godine su samo broj, Goca Tržan proslavila 50. rođendan u prekratkoj haljini, kako je moguće da ovako izgleda? (foto)

Večnost je prekratka za nas", poručila je ona, a povodom Gocine i Rašine godišnjice usledilo je mnoštvo čestitki.

Podsetimo, venčanje Goce i Raše odigralo se 20. septembra 2015. godine u jednoj vili u Beogradu. Iako je lila kiša, to mladence, ali ni goste, nije sprečilo da se fenomenalno provedu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Slavlju koje je trajalo do kasno u noć prisustvovale su brojne javne ličnosti. Tu su bili: Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić, Aco Pejović, Jelena Bačić Alimpić, kao i mnogi drugi. Goste su zabavljali Dženan Lončarević, Željko Šašić, Neda Ukraden, a u jednom trenutku i mlada je zapevala.

Komentari. (0)

Loading