Miona Marković

Vatromet, skakanje u bazen, cveće i muzika: Miona Marković udaje se drugi put, zavirite na devojačko veče

Autor:

12.08.2024 14:10

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Devojačko veče Mione Marković bilo je za pamćenje, kakva zabava!



Kada se prvi put zaklinjala na večnu ljubav pre godinu dana, devojačko veče Mione Marković nije prošlo nezapaženo. Lepa glumica uskoro će po drugi put stati na "ludi kamen", pa su joj tim povodom drugarice priredile nezaboravnu zabavu. 

Devojačko veče Mione Marković proslavljeno je na jednom splavu uz dobru hranu, piće i još bolju muziku. 

Instagram

 

Buduća mlada nosila je belu haljinu, koju je kasnije zamenila belim bikinijem pre nego što je uskočila u bazen. Miona je na glavi imala venac od prirodnog belog cveća koji je upotpunio njen romantičan stajling.

Zabavu koja je trajala do sitnih sati upotpunio je vatromet, iznenađenje koje su devojke priredile. 

Pročitajte Poreklo za ponos - Ovaj ugledni gospodin je otac Mione Marković (foto)

Nisu izostali ni pokloni, ali zanimljivo je da je ovaj put slavljenica bila ta koja je darivala prijateljice. 

Podsetimo, Miona i njen suprug David Alić sudbonosno "da" izgovorili su prošle godine u mestu Poganovo blizu Pirota, odakle je mladoženja, kada su ispoštovali sve starinske običaje.

Instagram

 

Građansko venčanje tada su najavili za sledeću godinu u Beogradu, a izgleda da se taj datum približio.

- Dugo smo planirali sve, detalj po detalj, natenane. Bilo nam je bitno da se venčamo baš u manastiru svetog Jovana Bogoslova, koji se nalazi u klisuri reke Jerme.

Pročitajte Svadba u Pirotu uz sve starinske običaje - Miona Marković i David Alić, ekskluzivne fotografije sa crkvenog venčanja

Veliki je doživljaj posetiti manastir na obroncima Stare planine, proći kroz te lepe predele - rekla je tada Miona za naš magazin.

Inače, njihova ljubavna priča počela je u pozorištu, tokom rada na predstavi “Zlatni dan”, koju je David režirao, a Miona u njoj glumila.

Igor Đorđević

 

- Ona je hodajuće sunce. Kad sam je upoznao, rekao sam sebi da je ona jedino što mi je potrebno u životu, prosto isijava dobrotu.

Odlučio sam da je zaprosim, uprkos svim preprekama, jer trebalo je prvo da se upoznamo, smuvamo, verimo. Tri godine kasnije došli smo i do svadbe - izjavio je Mionin izabranik.

Komentari. (0)

Loading