Košarkaška reprezentacija

Konjušar, zidar, moler, lekar... Evo čime bi se bavili naši reprezentativci da nisu košarkaši

Autor:

13.08.2024 14:12

Foto: Photo by Pool/Getty Images

Foto: Photo by Pool/Getty Images

Košarkaška reprezentacija Srbije otkrila čime bi se bavili da ne igraju basket



Košarkaška reprezentacija Srbije pre nekoliko dana učinila je čitavu naciju ponosnom kada se sa Olimpijskih igara vratila sa bronzanom medaljom.

Naši košarkaši pobedili su Nemačku sa 93:83 što je „orlovima” donelo bronzu oko vrata. 

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

 

- Presrećan sam, šta da kažem. Bilo je teško oporaviti se posle poraza od Amerike, ali pokazali smo karakter i uspeli smo da dođemo do medalje.

Zahvalan sam navijačima koji su nas podržavali tokom čitavog turnira, kako ovde u Parizu, tako i kraj malih ekrana. Zahvalan sam što sam deo ovog tima. 

Pročitajte Orio se Beograd - Na žurki olimpijaca Jokić najveseliji, Ceca nije došla, a Bogdan u zagrljaju sa ovom pevačicom

- Ovo je najbolji tim za koji sam ikada igrao - izjavio je nakon meča Bogdan Bogdanović.

Košarkaška reprezentacija nedavno je snimila kratak video u kome su otkrili čime bi se bavili kada bi menjali profesiju.

Instagram

 

Budući da je pasionirani ljubitelj konja, Nikola Jokić nije mnogo iznenadio izjavom da bi bio konjušar. Nikola Milutinov bi bio zidar, Bogdan Bogdanović radio bi kao animator.

Vanja Marinković bi voleo da bude glumac, a Aleksej Pokuševski bi bio lekar.

Aleksa Radanov bi voleo da postane kuvar, Uroš Plavšić bio bi moler, Nikola Jović bi vozio motor, dok je Aleksa Avramović izjavio da bi radio u prosveti.

Komentari. (0)

Loading