Jelena Karleuša

Ljubav jača od svega, Jelena Karleuša poručila: Srećan rođendan mom životnom saputniku

Autor:

13.08.2024 14:56

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Rođendanska čestitka Jelene Karleuše pokazuje ko je njena velika ljubav, od njega se ne odvaja



Jelena Karleuša svakodnevno privlači dosta pažnje svojim objavama na društvenim mrežama gde ima preko 2.5 miliona pratilaca.

Muzička zvezda sada nas je podsetila ko je njena velika ljubav i desna ruka, kada je na Instagramu osvanula rođendanska čestitka Jelene Karleuše.

Antonio Ahel/M.M.ATAImages

 

"Jednog dana, kada sve prođe, ostanu samo oni koji su bili tu i u dobru i u zlu… Koji te znaju istinski, vole sa svim vrlinama i još više sa manama…

Oni koji su verovali u tebe kad niko nije i oni koji su učinili sve da sijaš skrivajući tvoj mrak… Srećan rođendan mom životnom saputniku, bratu, saborcu, kreatoru, vizionaru…

Pročitajte I prva dama bi joj pozavidela na haljini - Karleuša zakopčana do grla, lice u prvom planu (foto)

Mom Zoranu. Srećna sam što te imam i što ti zagorčavam svaku novu godinu života", glasila je rođendanska čestitka Jelene Karleuše njenom najboljem prijatelju Zoranu Birtaševiću.

Poznato je da su Jelena i Zoran godinama najbolji prijatelji i saradnici, a u više navrata pevačica je isticala koliko joj je on važan.

 

 

Jelena je poznata kao velikodušna osoba, pa je široke ruke i kada su u pitanju pokloni za prijatelje za koje joj čak i ne treba poseban povod.

Jednom prilikom pevačica je najboljem drugu poklonila narukvicu brenda "Cartier", za koju treba izdvojiti oko 78.000 dinara.

Poklon Jelene Karleuše odmah je osvanuo na fotografiji na društvenoj mreži Instagram.

- Kada vam najbolji prijatelj napiše: „Imam jedan poklončić za tebe“. Hvala mom zlatu - stajalo je u opisu fotografije, a malo je reći da je Zoran oduševljen Jeleninim izborom.

Komentari. (0)

Loading