Dragana Mićalović

Dragana Mićalović u najslađem zagrljaju, toplo poručila: Sin moj

Autor:

14.08.2024 09:37

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Najnovija fotografija Dragane Mićalović raznežila pratioce



Dragana Mićalović osvojila je srca publike širom regiona i, prema mišljenju mnogih, slovi za jednu od najlepših glumica sa naših prostora. 

Luka Šarac

 

Tokom gostovanja u emisiji ”Balkanskom ulicom” mlada glumica istakla je da bi volela da se ostvari u ulozi majke, kao i to ko bi se od njenih najmilijih najviše obradovao prinovi.

Pročitajte Ovom parfemu ni Dragana Mićalović ne može da odoli, nežno i zavodljivo

- Imam divnu porodicu koja zaista nije od tih porodica kad će, kad će. Naravno da svi to željno iščekuju.

Majka želi šta god, ali bilo bi lepo da se konačno jedno muško rodi u familiji Mićalović, ali moram priznati da osobe koje najviše žele da se ja udam i rodim dete jesu moje sestričine - otkrila je.

Udvarači postoje, ali gospodin pravi još uvek nije naišao. Iako srodnu dušu ne traži na društvenim mrežama, glumica dešavanja iz poslovnog i privatnog života rado deli sa fanovima. 

Njene objave privlače veliku pažnju, međutim, najnovija, a definitivno i najslađa fotografija Dragane Mićalović raznežila je njene pratioce. 

Gaga, naime, nije odolela, pa je sa svojim pratiocima podelila fotografiju sa dečakom Stefanom Stančićem koji u seriji ”Igra sudbine” tumači lik Uninog sina Akice Kanačkog. 

- Sin moj - napisala je Mićalovićeva. 

Instagram

 

Puna ljubavi fotografija Dragane Mićalović pokrenula je lavinu komentara, a verni fanovi poručili su da joj beba lepo stoji, te da će biti najbolja mama na svetu kad za to dođe vreme. 

Komentari. (0)

Loading