Kejt Midlton

Ipak ima posledica: Hemoterapija je učinila svoje, ovaj detalj Kejt Midlton nije mogla da sakrije

Autor:

14.08.2024 18:42

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Objava Kejt Midlton privukla pažnju, jedan detalj otkrio kako protiču terapije



Pre nekoliko dana princeza od Velsa ponovo se oglasila, a povod je bio zatvaranje Olimpijskih igara. Zajedno sa suprugom, princom Vilijamom, preko video poruke uputila je čestitku britanskim sportistima na postignutom uspehu i osvojenim medaljama.

Međutim, onima koji su pažljivo gledali i skenirali svaki sekund snimka nije moglo da promakne nekoliko detalja. Tako se i nova objava Kejt Midlton našla u žiži interesovanja.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Ovog puta nisu u pitanju teorije zavere, mada su svi primetili da se lepa princeza pojavila u istom džemperu koji je nosila u video saopštenju od 22. marta kada je svetu otkrila da ima rak.

I Vilijam nas je zaintrigirao, jer se ne sećamo da smo prestolonaslednika ikad videli u ovako opuštenom izdanju, sa bradom od nekoliko dana.

Pročitajte Oglasila se Kejt Midlton i zajedno sa Vilijamom poslala moćnu poruku, princ iznenadio novim imidžom

A onda se igla na radaru ponovo okrenula prema Kejt... Budnom oku ni ovaj detalj nije promakao. Gde je verenički prsten koji uvek nosi? Zašto umesto njega na ruci ima jednostavniji, takozvani “eternity” prsten?

Arthur Edwards - WPA Pool/Getty Images

 

Prsten sa dijamantima i velikim safirom nekad je pripadao Vilijamovoj majci, princezi Dajani. Zašto sada nosi drugi? Odgovor bi mogao da bude – lečenje od kancera.

Kako je za britanski HELLO! objasnio onkolog Dazi Liu, tretmani umeju da izazovu veću osetljivost kože, iritaciju i natečenost ruku, pa nošenje nekih komada nakita, posebno prstenja, može da bude neprijatno.

Međutim, probleme ne izaziva samo zadržavanje tečnosti. Prema rečima doktora, metalno prstenje ponekad ometa radioterapiju (zračenje) i može da napravi opekotine.

Moguće da je zbog toga Kejt skinula venčani i stavila prsten napravljen od drugog materijala koji ne iritira kožu.

I “eternity” model je poklon od supruga, najverovatnije za godišnjicu braka, smatraju oni koji su bolje upućeni u intimni svet Velsovih.

Pročitajte Baš kao i kraljica Elizabeta - Kejt Midlton ovu boju nikad ne nosi, a za to ima dobar razlog

Nova objava Kejt Midlton bez sumnje je oduševila javnost, jer je princeza nasmejana i dobro raspoložena. Lečenje se očigledno odvija po planu, bez obzira na činjenicu da je morala da skine čuveni prsten.

Komentari. (0)

Loading