Mirjana Karanović

Mirjana Karanović ima 67 godina i telo zategnuto kao struna, evo kako joj to uspeva (video)

Autor:

14.08.2024 21:05

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Trening Mirjane Karanović daje fantastične rezultate



Pored brojnih kvaliteta kojima može da se pohvali, savršen izgled Mirjane Karanović je nešto na čemu bi i mnogo mlađe dame mogle da joj pozavide.

Fotografije i snimke iz teretane glumica nesebično deli sa pratiocima na Instagramu, pa smo zahvaljujući tome mogli da vidimo kako trening Mirjane Karanović (67) izgleda.

Petar Đorđević

 

Renomirana glumica trenira četiri puta nedeljno, a vežbe koje praktikuje daju vidljive rezultate. 

Pročitajte Ja nemam decu, ali... Reči Mirjane Karanović pogodiće svaku majku

Naime, trening Mirjane Karanović počinje sa iskorakom unazad na steperu, posle se prelazi na tegove i trbušnjake, a završava plankom, vežbom koja za mesec dana može da oblikuje celo telo. 

- Kao da se spremate za Olimpijadu - našalila se dama koja je prati na Instagramu.

Čućnjevi, vežbe za triceps, leđa i ramena sastavni su deo njenih treninga, a glumica je ovaj stil života odabrala kako bi poboljšala zdravlje i bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom.

– Znajući da bih odustala posle prvih pet vežbi, našla sam nekog ko će da ih broji. Imam visok stepen sujete i grozno mi je da bilo ko pomisli kako sam slabić.

Generalno, sramota me je da ne uradim ono što sam obećala, a nekako sam uspela da sve prilagodim svojoj emotivnoj strukturi. Verujem da i svi ostali znaju treba li im tutor ili saveznik.

I nije ovde reč o skidanju kilograma i izlasku na modnu pistu, već o tome kako se dobro osećati u svojoj koži – objasnila je svojevremeno glumica za domaće medije. 

 

 

Ako i vi želite da oblikujete celo telo, poboljšate svoju kardiovaskularnu kondiciju i sagorite kalorije, trening Mirjane Karanović vam u tome može pomoći. 

Komentari. (0)

Loading