Jovana Pajić

Posle osam godina Jovana Pajić progovorila o emotivnom životu: Moramo da budemo na dve adrese

Autor:

15.08.2024 18:45

Foto: Vladimir Nićiforović

Foto: Vladimir Nićiforović

Dečko Jovane Pajić enigma za javnost



Jovana Pajić sinonim je za ženu čija lepota može da zavrti pamet svakom muškarcu.

Ipak, posle razvoda od Aleksandra Cvetkovića nastoji da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, a novi dečko Jovane Pajić misterija je za domaću javnost.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na temu ljubavi pevačica retko govori, ipak, sada je napravila izuzetak zahvaljujući čemu smo saznali kakav dečko Jovane Pajić treba da bude. 

Pročitajte Sreća dece je ispred svih sukoba - Ćerke uspele ono što niko nije, Sale i Jovana ujedinjeni

-  Volela bih da se ponovo zaljubim, da imam partnera, da provodimo zajedno vreme, da putujemo, ali da budemo na dve adrese. Verujem da samo tako može da traje.

Mislim da bi život pod istim krovom bio preveliki stres za Helenu i Đinu, a sigurno je i da bi nestala magija. 

Želim da se u mom životu pojavi neko ko će biti otvoren, prema kome ću ja biti otvorena, da se međusobno podržvamo, da razgovaramo... Teško je da u ovim godinama upoznam nekoga ko iza sebe nema brak, ozbiljnu vezu ili decu.

Volela bih da i njemu njegova deca, ako ih ima, budu prioritet, ali da oboje želimo da budemo jedno s drugim - rekla je pevačica za Story.

Petar Đorđević

 

Podsećanja radi, Jovana Pajić je veoma mlada ušla u brak sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem, frontmenom „Tropiko benda”, kome je podarila dve ćerke - Helenu i Đinu. 

Ipak, tri godine kasnije par je doneo odluku da se razvede, a zbog dobrobiti devojčica ostali su u prijateljskim odnosima i zajedničkim snagama se trude da im obezbede bezbrižno detinjstvo.

Komentari. (0)

Loading