Aleksandra i Veljko

Sreća Aleksandre Gudelj zapisana u zvezdama, događaj sa venčanja to i dokazuje

Autor:

15.08.2024 20:01

Foto: Foto Prva

Foto: Foto Prva

Venčanje Aleksandre Gudelj i dalje se prepričava, razlog je ovo



Aleksandra Gudelj, čuvena „loto devojka”, godinama uživa u skadnom braku sa biznismenom Veljkom kome je podarila troje predivne dece -  Milijanu (13), Damjana (9) i Emiliju (4).

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bračni partneri dva puta su se zavetovali na večnu ljubav, a venčanje Aleksandre Gudelj obeležio je sudbinski događaj koji je slutio na sreću.

Pročitajte Moćno zanimanje - Aleksandru Gudelj gledate u kvizu, da nije voditeljka, bila bi ovo

- Na Mauricijusu smo imali opštinsko venčanje. Sećam se da je počela da pada kišica i to je tamo ogroman znak sreće po verovanju lokalnog stanovništva.

U jednom trenutku je zasijalo sunce i pojavila se prelepa duga ispod koje smo napravili prelepe fotografije sa venčanja

Crkveno venčanje Aleksandre Gudelj organizovano je u Beogradu, a neobičan detalj i danas se prepričava. 

- Bilo je zanimljivo kad me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, odnosno kum na venčanju - otkrila je lepa voditeljka.

Foto Prva

 

Podsećanja radi, Aleksandra i Veljko upoznali su se 2009. godine. Voditeljka je, naime, izašla u grad sa prijateljicom, a kada je prvi put ugledala sadašnjeg supruga, nije ni slutila da će on biti njena najveća ljubav.

Ipak, odlučila je da napravi prvi korak. Na sledećem sastanku koji je dogovorila sa prijateljicom pojavio se i Veljko. Počeli su da se druže, a nedugo zatim su uplovili u emotivnu vezu.

Komentari. (0)

Loading