Kraljevska porodica

Posle teških meseci, slavlje u kraljevskoj porodici, niko nije srećniji od princeze

Autor:

16.08.2024 13:08

Foto: Photo by Geoff Pugh - WPA Pool / Getty Images

Foto: Photo by Geoff Pugh - WPA Pool / Getty Images

Kraljevska porodica podelila lepe vesti



Kraljevska porodica prethodnih meseci prošla je kroz izuzetno težak period. Nakon saznanja da kralj Čarls boluje od raka, doznalo se da princeza od Velsa Kejt Midlton takođe vodi bitku sa opakom bolešću.

Zdravstveno stanje britanske princeze zabrinulo je svet i neprekidno se postavljalo pitanje kada će se pojaviti u javnosti, što se konačno desilo na Vimbldonu kada je pobedniku uručila pehar.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

U Palati je sada ponovo veselo, za šta je glavni "krivac" ovog puta druga princeza, princeza Ana. Sestra kralja Čarlsa napunila je 74 godine, a čestitka je na društvenim mrežama stigla od princa i princeze od Velsa.

Pre nešto manje od mesec dana princeza Ana je doživela nesreću nakon koje je hitno hospitalizovana kada ju je konj udario nogom u glavu.

Pročitajte Ipak ima posledica - Hemoterapija je učinila svoje, ovaj detalj Kejt Midlton nije mogla da sakrije

Princeza je zadobila potres mozga, a kraljevski stručnjak Majkl Kol upozorio je da bi takva povreda u njenim godinama mogla da uzrokuje nešto ozbiljnije.

- Činjenica da je princeza Ana zadržana u bolnici preko noći ukazuje da to nije manja stvar. Sa potresom mozga, to može biti samo udarac u glavu, čija je posledica videti zvezde na nekoliko minuta, ali može biti i nešto ozbiljnije.

Dan Kitwood/Getty Images

 

Nisam čuo da je puštena iz bolnice u Bristolu i možda će to biti produženi boravak. Ona je veoma snažna, direktna, baš je ćerka svog oca i siguran sam da će to prevazići. Ali to nije mala stvar.

Nikoga ne vode u bolnicu uzalud. Činjenica da je ona tamo ukazuje na to da je postojala zabrinutost. Ona je verovatno na najboljem mestu, ali je za njene godine to ozbiljna stvar - rekao je Majkl i potvrdio da je uz princezu Anu sve vreme njen suprug, ser Tim Lorens.

 

Komentari. (0)

Loading