Melanija Tramp

Biću ja opet prva dama... Melanija Tramp prošetala torbu sa porukom koja je podigla Ameriku na noge

Autor:

17.08.2024 11:11

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Torba Melanije Tramp izazvala veliku pažnju



Predsednička kampanja u Sjedinjenim Državama je u punom jeku, a okršaj između demokrata i republikanaca, reklo bi se, nikad nije bio žustriji.

Bivši predsednik vratio se u trku posle pokušaja atentata, ali aktivirala se i bivša prva dama. Ovog puta torba Melanije Tramp izazvala je posebnu pažnju zbog jednog detalja koji mnogi nisu uočili na prvi pogled.

Tasos Katopodis/Getty Images

 

Pre nekoliko dana supruga kontroverznog tajkuna snimljena je dok je napuštala Kulu "Tramp" na Menhetnu. Verovatno je išla na put, jer je za njom izašlo pomoćno osoblje koje je nosilo kofere i garderobu.

Melanija je imala jednostavan stajling, ali šta god da obuče, na njoj sve dobija drugačije note. Ni bela majica, kakvu je ovom prilikom imala, nije bila obična.

Pročitajte Melanija mu je i nju oprostila - Sve ljubavnice Donalda Trampa

Iskombinovala ju je sa svetlozelenim pantalonama i velikom belom "Burberry" tašnom, a pažljiviji posmatrači uočili su i jedan detalj na torbi sa potpisom brenda "Louis Vuitton", koja je zajedno s njom napustila zgradu.

Profimedia

 

Torba Melanije Tramp imala je oznaku FLOTUS, a ista slova mogla su se pročitati i na navlaci za odelo. To je skraćenica za “First lady of the United States”, odnosno “prva dama Sjedinjenih Država”.

Iako to više nije, Melanija se očigledno nije rešila starih obeležja. Možda smatra da nema potrebe za tim?

Profimedia

 

Jer, ako Tramp ponovo bude izabran, i ona će se s njim vratiti u Belu kuću. A onda bi morala sve da vraća. Da li oznaka na torbi znači da je uverena u njegovu pobedu?

Sve karte su otvorene, a nekadašnji predsednik ne odustaje od namere da se ponovo domogne te funkcije. 

Komentari. (0)

Loading