Nataša Bekvalac

Menjala je muževe, ali ne i kumu: Ova dama stajala je uz Natašu Bekvalac na dva venčanja

Autor:

17.08.2024 12:47

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kuma Nataše Bekvalac je ova moćna dama



Nataša Bekvalac četiri puta bila je zaprošena, ali, nažalost, nijedna ljubavna priča nije imala srećan kraj.

Prvi put sudbonosno „da“ rekla je Danilu Ikodinoviću, a kada je nekoliko godina kasnije razmenila bračne zavete sa Lukom Lazukićem, kuma Nataše Bekvalac bila je ista.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ova čast pripala je Dragijani Radonjić Petrović, nekadašnjoj sekretarki Vlade Srbije. Kada se 2006. godine udala za Ikodinovića, uz Natašu je stajala Dragijana, isto kao i na venčanju sa Lazukićem koje se odigralo 25. septembra na Ibici.

Intimnoj ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su najbliži prijatelji, porodica i kumovi. Nataša i Luka su se pred 25 ljudi zakleli na večnu ljubav, nakon čega su nedelju dana ostali na egzotičnoj destinaciji.

Pročitajte Ćerka ju je uveliko prestigla - Evo koliko je visoka Nataša Bekvalac

- Nataša i Dragijana su godinama bliske i jedna o drugoj znaju sve. Ona je među prvima saznala za Natašinu vezu s Lukom. Bekvalčevoj ne predstavlja problem što je Dragijana kumovala i na njenom venčanju s Dačom.

Naprotiv, ovo je dokaz da želi da ojača to kumstvo - otkrio je tada izvor za „Kurir“ i dodao da je pevačica planirala da za svedoka pozove i Dragana Brajovića Braju.

Instagram

 

- Pošto Nataša veoma ceni kompozitora koji je krstio njenu ćerku Hanu razmišljala je i o tome da joj on kumuje. Međutim, na kraju se odlučila za Dragijanu.

Podsetimo, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Nakon razvoda od Ikodinovića pevačica se udala za rukometaša Ljubu Jovanovića, a posle dve godine usledio je razvod.

 Godine 2017. rekla je „da“ Lazukiću, ali zahtev za razvod braka podnela je 2018. nakon što je tadašnji suprug fizički nasrnuo na nju i naneo joj povrede.

Brak je okončan 24. oktobra 2019. godine.

Komentari. (0)

Loading