Ljubavna priča

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu sinoć su opčinili Sarajevo, a ovako je pre 30 godina počela njihova ljubavna priča

Autor:

17.08.2024 17:05

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu zajedno su već 30 godina



Ovih dana održava se jedna od najpopularnijih regionalnih manifestacija, Filmski festival u Sarajevu. Glavni grad Bosne i Hercegovine zaposele su velike zvezde domaće kinematografije, ima i svetskih, a veliku pažnju privukao je i poznati par iz Beograda.

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu sinoć su prošetali crvenim tepihom pred svečano otvaranje i opčinili celo Sarajevo.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Elegantni i nasmejani, ukrali su šou držeći se za ruke. Čak su i stajlinge uskladili: glumica je blistala u beloj midi haljini sa jednim otvorenim ramenom, dok se njen suprug odlučio za ležerno belo odelo.

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu i prošle godine su bili gosti prestižnog filmskog festivala. Glumački par već decenijama živi u Njujorku, ali često svrate i do Beograda.

Pročitajte Snežana Bogdanović za Gloriju o ćerkinoj odluci da ode od njih: Nije nam bilo lako

Njihova bajka počela je devedesetih godina. Uliks, sin Bekima Fehmiua i Branke Petrić, bio je jedan od najšarmantnijih mladića u Beogradu. No, samo jedna žena uspela je da mu ukrade srce, i to za ceo život.

Za sve je kriva predstava „Zapali me“ iz 1994, u kojoj su bili glavni protagonisti. Uliks je ulogu prihvatio kako bi se približio Snežani. Ostalo je istorija.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Zaljubili su se, venčali, otišli u Njujork, a 1995. godine dobili su ćerku kojoj su dali ime Nika.

- Mogu da kažem kako sam danas zaljubljeniji u svoju ženu nego što sam nekad bio. Naš odnos je podjednako uzbudljiv kao što je bio, što ne znači da nekom drugom nismo i te kako dosadni - rekao je Uliks svojevremeno.

Komentari. (0)

Loading