Kejt Midlton

Da, to je bila ona, trčala je sa decom po blatu: Kejt Midlton iznenadila posetioce Festivala u Norfolku

Autor:

18.08.2024 20:40

Foto: Jonathan Brady/Getty Images

Foto: Jonathan Brady/Getty Images

Kejt Midlton iznenadila posetioce dečjeg festivala



Posle nekoliko meseci mirovanja, princeza od Velsa sve češće se pojavljuje u javnosti. Da li to znači da će se obavezama vratiti ranije nego što smo očekivali?

Odgovor bi mogao da nam da jedan simpatičan događaj u Norfolku, gde provodi leto sa porodicom. Naime, Kejt Midlton iznenadila je posetioce dečjeg festivala u Holkam Holu, otkrio je „Daily Mail“, a uskoro su se na Tviteru pojavili i dokazi u vidu fotografija i izjava svedoka.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Princeza od Velsa bila je u višemesečnoj izolaciji zbog lečenja kancera, ali je poslednjih nedelja primetno pojačala izlaske u svet. Rođendan kralja Čarlsa i Vimbldon bila su zvanična pojavljivanja, no, kao što vidimo, ima i onih nezvaničnih.

Proteklog vikenda, Kejt je sa suprugom Vilijamom, njihovom decom Džordžom, Šarlot i Luijem i sa nekoliko prijatelja svratila na „Gone Wild“ festival.

Pročitajte Ipak ima posledica - Hemoterapija je učinila svoje, ovaj detalj Kejt Midlton nije mogla da sakrije

Najmlađi su učestvovali u raznim aktivnostima, a u jednom trenutku pridružila im se i princeza.

Džordžina Baron, jedna od organizatorki manifestacije, otkrila je da je princ Luj skakutao i trčkarao okolo vičući: „Idemo! Sad ili nikad!“ Reč je, inače, o igri pucanja pene iz pušaka i pištolja, „Nerf Wars“, koju obožavaju sva deca Velsovih, naročito najmlađa i najnestašnija.

 

 

I Kejt je u nekom trenutku zgrabila pištolj i počela da trči po blatu zajedno s njima.

Prisutni su bili zatečeni, ali i oduševljeni njenim potezom. Obradovalo ih je saznanje da oporavak protiče po planu i da se njeno zdravstveno stanje popravlja.

Pročitajte Oglasila se Kejt Midlton i zajedno sa Vilijamom poslala moćnu poruku, princ iznenadio novim imidžom (video)

Gospođa Baron ističe da prinčevski par nije tražio nikakav poseban protokol, već samo dobar provod, kao svaka druga „obična“ porodica.

Komentari. (0)

Loading