Brena i Sofija

Jedan gest je odao: Brena otkrila u kakvim je odnosima sa Viktorovom novom devojkom

Autor:

19.08.2024 20:55

Foto: Stefan Tomasevic/Antonio Ahel / ATA Images

Foto: Stefan Tomasevic/Antonio Ahel / ATA Images

Devojka Viktora Živojinovića sa njegovom majkom ovako se slaže



Nova devojka Viktora Živojinovića brzo je stekla veliku popularnost. Prelepa voditeljka „Blic“ televizije Sofija Spasojević ukrala je srce Breninog sina i dospela u fokus javnosti, a sada je poznato i kako ju je porodica prihvatila.

Naime, nakon što je fotografija porodice Živojinović sa jahte osvanula na društvenim mrežama, ubrzo je postalo jasno kakva je Brena kao svekrva.

Instagram

 

Porodica Živojinović koja ovih dana krstari Jadranskim morem na jahti je ugostila Breninog brata i sestru, ali im se pridružila i novopečena snaja.

Devojka Viktora Živojinovića u društvu slavne porodice provodi najvrelije avgustovske dane, a slika na kojoj sedi rame uz rame sa muzičkom zvezdom sa širokim osmehom na licu, svedoči u prilog tome da je lepo prihvaćena.

Pročitajte Ni nalik prelepoj voditeljki - Bivša devojka Viktora Živojinovića bila je ona, poređenja sa Sofijom ne prestaju

Sofija se kasnije Breni pridružila u društvenim igrama, a posebno im je bilo zanimljivo crtanje kojim su se takođe pohvalili. 

Inače, poznato je da Lepa Brena sa Filipovom suprugom Aleksandrom Prijović ima fenomenalan odnos, te ne treba da čudi što je i novu potencijalnu snaju lepo prihvatila.

Instagram

 

Podsetimo, potvrdu da Viktor Živojinović ima novu devojku dobili smo sredinom juna kada je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Mladoj voditeljki za tili čas porasla je popularnost, pa sada kao Brenina potencijalna snaja konstantno privlači pažnju medija.

Komentari. (0)

Loading