Dženifer i Ben

Sve je slutilo na kraj: Dženifer Lopez podnela papire za razvod, evo šta je prethodilo toj odluci

Autor:

21.08.2024 12:01

Foto: Photo by Hector Vivas / Amy Sussman Getty Images

Foto: Photo by Hector Vivas / Amy Sussman Getty Images

Razvod Dženifer i Bena glavna tema u medijima, isplivali novi detalji



Posle višemesečnih spekulacija razvod Dženifer i Bena sada je potvrđen.

Lopezova je, naime, 20. avgusta predala papire za razvod braka, a ovu tešku odluku nije donela preko noći.

Photo by Mindy Small/Getty Images

 

Razvod Dženifer i Bena mnoge je zatekao, međutim, kada se postupci slavnog para u poslednjih godinu dana pažljivo analiziraju znaci koji ukazuju na to da je ljubavi došao kraj postaju vidljivi. 

Pročitajte U jeku priča o razvodu Dženifer šalje tajne poruke Benu, komentari ne prestaju (video)

Naime, u maju prošle godine viđeni su na ulicama Los Anđelesa kada je u jednom trenutku Ben ljutito otvorio vrata automobila da Dženifer uđe, a potom ih snažno zalupio. 

Bračni partneri nisu želeli da komentarišu šta je uzrok takvom ponašanju, a nešto kasnije prošetali su zagrljeni i sa „rukom u ruci”.

Na premijeri filma „Majka” čitač usana je otkrio da su njih dvoje vodili napet razgovor. Dženifer je pitala „da li njen dekolte otkriva previše” navevši ga da pohvali njen izgled, a on joj odgovorio da ne brine.

Krajem prošle godine, Ben se često pojavljivao u popularnom restoranu brze hrane, međutim, supruga mu se nijednom nije pridružila. 

Spekulacije da je razvod Dženifer i Bena na pomolu podgrejala je informacija da se Aflek iselio iz porodičnog doma koji su kupili pre samo godinu dana.

Oazu mira glumac je pronašao u neposrednoj blizini, a fanovima nije promaklo ni to da se Džej Lo na Met Gali pojavila sama. Na pitanje gde je Ben odgovorila je da je na snimanju filma. 

Matt Winkelmeyer/Getty Images for Netflix

 

U februaru mesecu dokumentarni film „Najveća ljubavna priča nikad ispričana” u kojem je prikazana njihova ljubavna priča ugledao je svetlost dana. 

Još uvek zakoniti supružnici su detaljno opisali uspone i padove, gde je Ben zamolio suprugu da njihovu privatnost i ljubav ostave po strani, van kamera i javnosti.

U filmu je otkriveno i to da je Ben čuvao njena pisma dok je bio u braku sa Dženifer Garner, a upravo ovo ostvarenje navodi se kao jedan od glavnih razloga za razvod Dženifer i Bena.

Iako je razvod Dženifer i Bena u toku, obožavaoci se nadaju da će njih dvoje uspeti da reše sve nesuglasice, a da li će se to i dogoditi ostaje nam da vidimo.

Komentari. (0)

Loading