Nekad i sad

Ovaj neodoljivi dečak najveću slavu stekao je ulogom u filmu Toma, važi za fatalnog zavodnika (foto)

Autor:

21.08.2024 16:55

Foto: instagram / eugensmesni

Foto: instagram / eugensmesni

Nekad i sad rubrika uvek izaziva dosta pažnje, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.



Nekad i sad rubrika podseća na neka davna vremena, a istovremeno pokazuje kako su javne ličnosti izgledale u detinjstvu.

instagram / eugensmesni

 

Iako vam dečak sa fotografije verovatno ne deluje poznato, on je danas jedan od omiljenih domaćih glumaca.

Rođen 31. jula 1990. godine u Beogradu. Od malih nogu pokazivao je interesovanje za sport i umetnost.

Pročitajte Na pismenom zadatku iz srpskog napisao je da će biti igrač NBA lige, odvažio se i postao najbolji

U mlađim kategorijama OFK Beograda trenirao je fudbal, dok je u slobodno vreme preferirao odbojku i plivanje. 

Ove aktivnosti ne samo da su oblikovale njegovu fizičku spremnost, već su mu pružile i disciplinu i timski duh, koji su kasnije postali važni aspekti njegove glumačke karijere.

Kao tinejdžer pridružio se omladinskom pozorištu DADOV, a potom je na Fakultetu dramskih umetnosti razvio svoje glumačke veštine, što mu je omogućilo da postavi temelje za uspešnu karijeru.

Nakon diplomiranja Jugoslovensko dramsko pozorište ponudilo mu je stalni angažman, a uporedo s tim rasla je i njegova filmska i televizijska karijera. 

Instagram

 

Prvu ulogu dobio je u seriji „Bela lađa” 2009. godine gde je glumio kurira Ozrena Soldatovića. Poslovni angažmani nizali su se jedan za drugim, a uloga Tome u istoimenom filmu vinula ga je u zvezde. 

Emotivna veza sa Miom Bjelogrlić, ćerkom poznatog reditelja, scenariste i glumca Dragana Bjelogrlića, privukla je nezapamćenu pažnju javnosti, a ujedno je dokaz da ljubav ne poznaje granice. 

Sada vam je već postalo jasno da je mladi glumac čije su se fotografije iz detinjstva našle u našoj Nekad i sad rubrici niko drugi do Milan Marić

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading