Ana i Bastijan

Neuobičajen izbor za dejt, zar ne? Pogledajte gde je Bastijan izveo Anu i s kim su proveli to posebno veče

Autor:

22.08.2024 11:45

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživali na koncertu velike zvezde



Prethodnih dana svima se zavrtelo u glavi od pogleda na njene duge noge kojima je osvajala ulice Stokholma. Sinoć se, pak, javila iz Minhena, i to sa jednog posebnog mesta.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger s vremena na vreme vole da osveže svoju ljubav uz neku “date night”, a ovog puta se to dogodilo na koncertu Džastina Timberlejka.

Instagram

 

Nekadašnja teniska princeza i njen suprug, proslavljeni nemački fudbaler, proveli su nezaboravno veče u hali „Olimpija” uz veliku svetsku muzičku zvezdu.

Popularni sportski par izazvao je, naravno, dosta pažnje u publici. Bili su u parteru i mnogi su ih prepoznali, ali su se, kao i uvek, ponašali kao sav normalan svet koji je došao da se opusti i uživa u dobroj atmosferi.

Pročitajte Modni duel Ane Ivanović i Aleksandre Prijović - Kojoj bolje stoji haljina sa prorezima?

Lepa Beograđanka za ovu priliku je odabrala beli komplet – sako i šorts, u kojem su opet do izražaja došle vitke noge, dok se njen suprug odlučio za opušteniju varijantu.

Instagram printscreen

 

Oboje su imali patike, najpraktičniju obuću za ovakva dešavanja. Jer, gde je Džastin, tu je i đuskanje!

U storijima na Instagramu podelila je sa pratiocima deo performansa, a videli smo i neke romantične trenutke koji su nas rastopili. Na primer, nežan zagrljaj, uz koji su pratili jednu pesmu.

Pročitajte Ovakvu je još niste videli - Ana Ivanović kao sirena na steni, mini bikini ostavio bez daha celu Ibicu

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger nedavno su proslavili osam godina braka, a iz dana u dan pokazuju da su zaljubljeni kao na početku njihove priče, možda i još zaljubljeniji.

Komentari. (0)

Loading