Mina Joksimović

Ima ukus na tatu: Ćerka Željka Joksimovića letuje na luksuznoj destinaciji koju mnogi mogu samo da sanjaju

Autor:

22.08.2024 20:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ćerka Željka Joksimovića ovako letuje, fotografije su božanstvene



Ćerka Željka Joksimovića Mina Joksimović oduvek je imala sve što poželi. Kao naslednici superstara, još kao devojčici Mini je bilo dostupno ono što većina njenih vršnjaka može samo da sanja, ali ona je ostala čvrsto na zemlji.

Željkova ćerka krenula je tatinim stopama i diplomirala na Muzičkoj akademiji, pa se danas uspešno bavi komponovanjem zahvaljujući čemu može sama sebi da priušti luksuzna putovanja.

 

 

Mina je ove godine odlučila da poseti Grčku, a sudeći po snimcima koje je podelila na društvenim mrežama, nalazi se na Mikonosu.

Ćerka Željka Joksimovića nesumnjivo je oduševljena ovim rajskim ostrvom na kojem uživa u grčkim delicijama u šarmantnim tavernama, šetnjama uskim uličicama, obilascima božanstvenih plaža i krstarenjima brodićem.

Pročitajte Ja ne mogu da joj budem ni drugarica, ni mama - Istina o odnosu Jovane i Mine Joksimović

Nema sumnje da je Mina očarana ekskluzivim grčkim letovalištem, budući da se potrudila da svaki trenutak ovekoveči, a s obzirom da je njen otac poznat kao neko ko ne žali para kada je hedonizam u pitanju, jasno je otkud baš ovaj izbor destinacije.

Atraktivna brineta i ove godine zanosnom figurom ostavila je sve bez daha kada je plažom prošetala omiljene modele kupaćih kostima. Mina u letu uživa punim plućima, a ko joj pravi društvo na najpopularnijem kosmopolitskom ostrvu nije poznato, ali je nesumnjivo sjajan fotograf.

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading