Sanja Papić

Sanja Papić bila je mis Jugoslavije, posle životne tragedije napustila je Srbiju, a evo koliko se promenila

Autor:

22.08.2024 21:15

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Sanja Papić danas živi potpuno drugačiji život, evo čime se bavi



Gde živi i čime se bavi Sanja Papić danas je mnogima nepoznanica.

Te davne 2002. godine izabrana je za najlepšu Jugoslovenku, da bi našu zemlju kasnije predstavlja u svetu gde je na izboru za "Miss sveta" osvojila četvrto mesto. Zgodna plavuša narednih godina živela je san gotovo svake devojke dok je putovala po svetu i nizala uspehe u karijeri.

Youtube Screenshot

 

Nekadašnja misica živela je bajku u kojoj je stala na „ludi kamen“ sa advokatom Mišom Ognjanovićem koji je mesec dana nakon venčanja ubijen.

Nakon toga Sanja je spakovala kofere i sa njihovom ćerkicom Larom otputovala na Maldive, gde je od 2016. godine ekskluzivni direktor prodaje Turističke organizacije Maldivi. Osim toga Sanja Papić danas je vlasnica i svog brenda kupaćih kostima.

Pročitajte Ovde je Sanja Papić pronašla mir nakon suprugove smrti, ćerka joj je sve

Iako je iza sebe ostavila tragičan životni događaj, Sanja Papić nije se mnogo promenila.

Ona i dalje pleni lepotom i vitkom linijom koja joj je donela brojne prestižne ugovore, a sebi i svojoj naslednici omogućila je lagodan život.

 

 

Podsetimo, Sanja Papić rođena je 1984. godine u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga preselila se u Beograd i upisala Fakultet za biznis i marketing Evropskog univerziteta, a diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu "Megatrend".

U Beogradu ju je primetila Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, nakon čega je Sanjina karijera krenula uzlaznom putanjom.

 

 

Bila je muza Roberta Kavalija, kao i zaštitno lice satova „Omega“ zajedno sa Anom Kurnjikovom i Sindi Kraford.

Njena lepota nije izbelela, naprotiv. I danas Sanja Papić važi za jednu od lepših žena u Srbiji.

Komentari. (0)

Loading