Nina Seničar

Nina Seničar prvi put u javnosti posle porođaja, zablistala na crvenom tepihu u kreaciji koja je sve ostavila bez daha

Autor:

23.08.2024 09:30

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Nina Seničar prvi put u javnosti posle porođaja



U toku je jedan od najvažnijih kulturno-umetničkih događaja na ovim prostorima, Filmski festival u Sarajevu. Zvezde iz regiona smenjuju se sa holivudskim, a jedno od najlepših pripada zanosnoj Novosađanki koja poslednjih godina živi i radi sa one strane Atlantika.

Nina Seničar prvi put se pojavila u javnosti posle porođaja i izgleda kao da uopšte nije ni bila u drugom stanju. Jednom rečju, izgleda fantastično.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mnogi su se iznenadili kada su je videli kako pozira sa ekipom filma „Megdan“, koji je producirao Aleksa Balašević. Bili su tu i Viktor Savić, Vojin Ćetković...

S obzirom na to da se porodila sredinom jula, nismo je baš ovako brzo očekivali na crvenom tepihu, ali uspela je da nas iznenadi.

Pročitajte Nina Seničar objavila prvu fotografiju malenog Noe, emotivan trenutak majke i sina topi i najtvrđa srca

Za „Sarajevo Film Festival“ lepa Nina odabrala je divnu toaletu.

Instagram screenshot

 

Svima je na trenutak zaustavila rad srca kada su je ugledali u elegantnoj haljini nežne roze nijanse, a stajling je kompletirala romantičnim talasima u kosi i, naravno, osmehom od neprocenjive vrednosti.

Podsetimo, Nina je ovog leta na svet donela sina kojoj su ona i njen suprug, glumac Džej Elis, dali biblijsko ime Noa, što znači spasitelj.

Komentari. (0)

Loading