Aleksandra Jeftanović

Aleksandra Jeftanović prošetala nesvakidašnji kupaći kostim, ove boje su apsolutni hit (foto)

Autor:

23.08.2024 16:30

Foto: Instagram/Aleksandra jeftnaović

Foto: Instagram/Aleksandra jeftnaović

Jednodelni kupaći Aleksandre Jeftanović nije prošao nezapaženo



Izbor kupaćeg kostima veoma je važan za svaku ženu. Osim potrebe da bude udoban, bitno je i da prati liniju tela, a kupaći Aleksandre Jeftanović stoji kao saliven. 

Instagram

 

Za dan pored bazena atraktivna voditeljka odabrala je nesvakidašnji kupaći kostim. U pitanju je jednodelni model zelene boje sa plavim i roze delovima, koji je celom dužinom prekriven cirkonima. 

Pročitajte Neko na Maldive i Bali, ali ne i oni - Ovde Aleksandra Jeftanović letuje sa porodicom, preslatko

Celokupan stajling zaokružile su jednostavne narukvice, ali i komad nakita koji diskretno krasi njenu levu nogu. Raspuštena kosa padala je preko njenih ramena, a boja laka za nokte obeležila je ovu sezonu. 

Iako kupaći Aleksandre Jeftanović stoji kao saliven nije tajna da ona izuzetno vodi računa o ishrani, te da pažljivo bira namirnice koje će se naći na njenom meniju. 

Instagram

 

Doručak joj je glavni obrok u toku dana i navodno se sastoji od ovsenih pahuljica, biljnog mleka, bobičastog voća ili, pak, integralnog hleba, avokada i jajeta.

Pročitajte Mudre žene znaju - Aleksandra Jeftanović otkrila kako je spasla brak od propasti

Sve je zdravo i ukusno skuvano ili pripremljeno na maslinovom ulju sa himalajskom solju.

Ipak, kada poželi da sebi da oduška, napravi mali iskorak i zanemari pravila. Voli u toku jutarnjih sati da pojede amareti, italijanski kolač od badema, i popije šolju crne kafe.

Zahvaljujući zdravoj ishrani i redovnim treninzima na račun njenog izgleda mogu se čuti samo pozitivni komentari, a kupaći Aleksandre Jeftanović oduševio je korisnike Instagrama. 

„Kupaći Aleksandre Jeftanović je fenomenalan“, „Kupaći je toliko veseo i fensi da me oraspoloži čim ga vidim, iako su tu i leto, bazen, priroda“, „Stil i izgled kao i uvek savršen“.

Komentari. (0)

Loading