Seka Aleksić

Šta će reći Veljko? Seka Aleksić uslikana sa drugim muškarcem, ne ispušta joj ruku

Autor:

24.08.2024 15:54

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sarajevo Film Festival brujao je o njima



Sarajevo Film Festival proteklih dana vrveo je od poznatih lica, a crvenim tepihom prošetala su mnoge velike zvezde. Među njima bila je Seka Aleksić koja je ovaj put došla bez supruga Veljka Piljikića.

Muzička zvezda blistala je u moćnoj kreaciji, ali stajling nije ono što je bilo najkomentarisanije sinoć.

Instagram

 

Naime, pevačica se pojavila u društvu nepoznatog muškarca sa kojim se sve vreme držala za ruke. Dok su njih dvoje nasmejano pozirali foto-reporterima prisutni su se pitali ko je muškarac koji je čitavo veče nerazdvojan od Seke.

Ispostavilo se da je u pitanju Sekin prijatelj, bosanski šminker koji je bio neizmerno srećan zbog prilike da je ugosti u svom gradu i to povodom Sarajevo Film Festivala.

Pročitajte Godinama nisu pričali, ali mu je pred kraj života sve oprostila - Seka Aleksić posetila očev grob, bol ne prolazi

„Hvala mojoj Seki koja je došla na SFF i bila deo ove fantastične noći. Najjača si! Hvala i svima ostalima na snimcima, fotkama i podršci”, stajalo je na profilu poznatog mejkap artista.

Inače, Seka Aleksić i Veljko Piljikić važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, a jednom prilikom pevačica je otkrila detalje njihovog odnosa.

Instagram

 

- Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on oseća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica. Želim da mu sve pružim i da mu sve bude na dohvat ruke - rekla je ona.

- Najviše volim da ga obradujem kada ostanem sama sa decom. On tada misli da će pojesti nešto što je ostalo od juče ili popiti protein jer „Svetlana nema vremena nešto da mu skuva“.

Inače, uvek me zove ili tako ili „ljubavi“, nikada ne kaže Seka. E, onda kada dođe, sačekaju ga tri jela na stolu, ja onda uživam dok ga gledam. Poklon svako može da kupi ali u ovim momentima ti zapravo pokazuješ ljubav i požrtvovanje - istakla je svojevremeno Seka.

Komentari. (0)

Loading