Porodica Šaulić

Porodica Šabana Šaulića zavijena u crno, zauvek ih je napustila

Autor:

24.08.2024 11:48

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Porodica Šaulić od nje se zauvek oprostila



Tužne vesti stižu iz porodice Šaulić.

Sestra Šabana Šaulića, Sarajka Šaulić Cakić preminula je jutros u 76. godini nakon kraće bolesti, o čemu je javnost obavestio muzičar Hasan Dudić.

Facebook screenshot

 

„Jutros je umrla moja sestra Sarajka Šaulić Cakić u 76. godini posle kraće bolesti”, stajalo je u opisu objave Šabanovog brata.

Inače, sestra Šabana Šaulića bila je pet godina starija od njega, a svojevremeno je za medije otkrila da je teško podnela bratovljevu smrt.

Pročitajte Kuma Ilde Šaulić bila je poznata voditeljka, razvela se od 24 godine starijeg moćnika i preokrenula život

- Kada sam saznala da je Šaban poginuo, doživela sam veliki stres. Bila sam tada kod Sanele i Bate, vidim dolazi Branka doktorka. Pitam se, zašto li je došla? Kažu nije važno tetka, idemo Bata i ja nešto da završimo, oni su već saznali.

Kaže Sanela, idemo, vraćamo se brzo. Dolazi njihov šofer, zvoni na vrata i govori mi: „Primi moje saučešće”. Tresla sam se, pitam ga - Kakvo saučešće? 

Antonio Ahel/ATAImages

 

I on je čovek bio u šoku, nije mogao odmah da mi kaže. Kada je rekao, ja sam se srušila, doktorka mi je davala praškove. Ne znam kako sam preživela – ispričala je Sarajka.

Sarajka je sa porodicom Šaulić imala divan odnos, a posebno je bila bliska sa Šabanovom udovicom Gocom za koju je uvek bila tu kada zatreba.

Komentari. (0)

Loading