Novak i Goran

Ivanišević jasan o Đokoviću: Prošli smo mnogo loših stvari, sve se na kraju vrati

Autor:

24.08.2024 13:52

Foto: Mike Hewitt/Getty Images/Mathew Stockman

Foto: Mike Hewitt/Getty Images/Mathew Stockman

Odnos Ivaniševića i Đokovića sada je sasvim jasan, bivši trener se obratio Novaku



Odnos Ivaniševića i Đokovića dugo privlači medijsku pažnju.

Nakon prekida saradnje nagađanja ne prestaju, a sada je Novakov bivši trener jednom izjavom rajzasnio u kakvim su odnosima njih dvojica.

Shaun Botterill/Getty Images

 

Prilikom posete Sarajevo film festivalu Ivanišević je otkrio da je Đokoviću čestitao zlato na Olimpijskim igrama tek nedavno.

- Čuo sam se s Novakom za zlato na Olimpijskim igrama i kad je operisao koleno. Meni je toliko drago zbog toga jer znam koliko mu znači, znam koliko je hteo to da osvoji i način kako je na kraju i igrao to finale -rekao je Ivanišević i dodao:

Pročitajte Zagrizao medalju, pa zaplakao kao dete - Novak ostvario najveći san, a onda se zbog jednog pitanja slomio pred celim svetom

- Koliko je on pozitivno lud, može igrati u Los Anđelesu za četiri godine, ne bih se čudio. Igrao je protiv momka 16 godina mlađeg od sebe, koji je brži i koji jače udara, a u tom finalu sve se okrene, nit' je bio brži od njega, nit' je jače udarao. U jednom trenutku je Novak izgledao mlađe od Alkaraza, zbilja kao da sam ga ja osvojio i svaka mu čast.

Kakav je zaista odnos Ivaniševića i Đokovića uverili smo se kada je zaključio:

Profimedia

 

- Novak je najveći teniser u istoriji i jedan od najvećih sportista u istoriji. Od njega se puno može naučiti, prošao je pet godina i ja zajedno s njim mnogo loših stvari, nećemo o njima, ali sve se na kraju vrati u životu - zaključio je bivši teniser.

Komentari. (0)

Loading