Jelena Bačić Alimpić

Jelena Bačić Alimpić emotivna: Nazdravi na kočijama nebeskim, eto me iza ćoška

Autor:

24.08.2024 20:01

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jelena Bačić Alimpić ne krije sreću, uspela sam!



Jelena Bačić Alimpić spada među omiljene domaće autore, posebno među ženskom populacijom.

Njene knjige doživele su veliki uspeh, a jedan roman Jelene Bačić Alimpić posebno se izdvojio.

Zorana Mandic/ATAImages

 

Naime, roman Jelene Bačić Alimpić „Ringišpil” sada je ekranizovan, čime se ona pohvalila na društvenim mrežama.

„Sutra uveče na Dunav festu, filmskom festivalu, premijera prve dve epizode serije "Ringišpil" koju je Nataša Drakulić adaptirala, napisala scenario i dramaturgiju, opšte poznata kao žena Zmaj, a režirao sjajni i neverovatni Miloš Kodemo.

Pročitajte Vikendica Jelene Bačić Alimpić u okviru nacionalnog parka idealno mesto za inspiraciju

Produkcija, a oni su najvažniji: Gaga Antonijević i Maksa Ćatović. Ponosna sam na celu ekipu, svi smo uložili maksimalan trud, a ono što sam ja u „Ringišpil” ulila i napisala je moja duša i duša mog počivšeg oca. Tata, uspela sam! Nazdravi na kočijama nebeskim, evo me tu, iza ćoška, napisala je emotivna Jelena u opisu objave.

Inače, roman „Ringišpil“ preveden je na makedonski, turski, bugarski i slovački jezik nagrađen je Zlatnim hit liberom i dve godine zaredom proglašavan je najčitanijom knjigom domaćih autora.

 

 

Književnica je do sada objavila 14 romana, a najnoviji „Poslednji sati” doživeo je veliki uspeh. O tome koliko uživa u pisanju, jednom prilikom je govorila.

- Uopšte nije lako sve to postići, ali kada nešto volite, kao što ja volim književnost i pisanu reč, sve ostalo pada u vodu. Moja deca su sad već svoji ljudi, novinarstvo je bilo moj pređašnji život kojem sam posvetila mnogo godina i mnogo duše, ali pisanje je ono što volim više od svega – otkrila je svojevremeno spisateljica.

Komentari. (0)

Loading