Arijana Mihajlović

Dve godine nakon Sinišine smrti Arijana se ponovo smeje, on je razlog

Autor:

26.08.2024 11:50

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Objava Arijane Mihajlović oduševila pratioce, ovo je razlog za sreću



Prošle su dve godine otkako nas je napustio legendarni fudbaler Siniša Mihajlović. Iza sebe je ostavio petoro dece i suprugu Arijanu koja čuva uspomenu na njega i kojoj je dugo vremena trebalo da joj se vrati osmeh na lice.

Sinišina udovica hrabro je nastavila dalje, snagu crpe iz porodice, maksimalno se posvetila sebi, a najnovija objava Arijane Mihajlović pokazuje šta je još doprinelo njenoj sreći.

 

 

Naime, Arijana je na svom Instagram nalogu sa širokim osmehom na licu podelila vesti da otvara restoran u Rimu, što je oduševilo njene pratioce.

"Uskoro smo tamo! U utorak 3. septembra, svečamo otvaranje", stajalo je u opisu objave Arijane Mihajlović pored koje su krenule da se nižu čestitke.

Pročitajte Godinu i po dana nakon Sinišine smrti Arijana priznala - Zaljubila sam se

Inače, ovo nije prvi put da se Mihina supruga oprobala u sopstvenim biznisu. Ona je, naime, sa svojim ćerkama Virdžinijom i Viktorijom osnovala modni brend koji je naziv dobio po nadimku voljenog supruga i oca - „LEMIHA“.

Modni brend koji je supruga Siniše Mihajlovića osnovala sa ćerkama predstavio je liniju garderobe za žene, a ne sumnjamo da je reč o vrhunskom kvalitetu.

Instagram/ariannamihajlovic

 

Podsetimo, supruga Siniše Mihajlovića pre udaje za njega bila je manekenka i voditeljka, a kada se desila ljubav sa Sinišom, napustila je svoju profesiju kako bi se maksimalno posvetila porodici.

- Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu i nismo se često viđali - rekla je svojevremeno za italijanske medije Mihina supruga, koja je sada očigledno rešila da se vrati poslu.

 

Komentari. (0)

Loading