Kejt Midlton

Pokušala je da se sakrije od fotografa, ali bezuspešno: Evo šta otkrivaju najnovije fotografije Kejt Midlton

Autor:

26.08.2024 13:05

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Kejt Midlton u javnosti, najnovije fotografije



Otkako je Kejt Midlton obelodanila da se bori sa opakom bolešću, svako njeno pojavljvanje u javnosti obožavaoci širom sveta željno iščekuju, a mediji pomno prate.

Ništa nije bilo drugačije ni juče kada je sa svojim suprugom, princem Vilijamom išla na nedeljnu misu. Princeza nije bila spremna za fotografisanje, a pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti ubrzo je postalo glavna tema.

Profimedia

 

Kada je izašla iz automobila i ugledala fotografe, princeza je okrenula glavu od kamera kako joj ne bi uslikali lice. Britanski mediji pišu da je njen osmeh uhvaćen i tumače ga kao znak da se Kejt vraća normalnom načinu života, posle izazovnih osam meseci.

Podsetimo, u januaru je objavljeno da Kejt otkazuje sve obaveze kako bi se podvrgla planiranoj operaciji abdomena. Nakon toga je potpuno nestala, sve do marta, kada su je pritisnule glasine koje su izmakle kontroli i priznala da se leči od raka i da je na preventivnoj hemoterapiji.

Pročitajte Govor tela govori sve - Kejt Midlton u javnosti

Od tada se u javnosti pojavila samo dva puta, na paradi "Trooping the Color" i na finalu Vimbldona, kada je uručila trofej pobedniku Karlosu Alkarasu.

Samo jednom se oglasila o svom zdravstvenom stanju, rekla je da se još leči, da dobro napreduje, ali da se ipak nije izvukla iz opasnosti.

Profimedia

 

Ovo je treći put za kratko vreme da princezu vidimo u javnosti, a sudeći po fotografijama njen oporavak ide dobro.

Pored Kejt i Vilijama, u povorci koja se kretala ka crkvi viđeni su i kralj Čarls, kraljica Kamila, vojvoda i vojvotkinja od Edinburga sa sinom i Tim Lorens.

 

Komentari. (0)

Loading