Filip Živojinović

Omiljena pesma Filipa Živojinovića nije bila namenjena Aleksandri, svaku reč je sam napisao

Autor:

26.08.2024 21:16

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Omiljena pesma Filipa Živojinovića postala je veliki hit, evo kako je nastala



U sklopu turneje ”Od istoka do zapada” Aleksandra Prijović održala je niz spektakularnih koncerata.

Prijine pesme publika peva od prvog do poslednjeg stiha, a tekstove za neke od njih pisao je ni manje ni više nego njen suprug Filip Živojinović

Antonio Ahel/ATA Images

 

Omiljena pesma Filipa Živojinovića nosi naziv ”Sve po starom”, a emotivne reči koje je napisao očarale su publiku.

Pročitajte Modni duel Ane Ivanović i Aleksandre Prijović - Kojoj bolje stoji haljina sa prorezima?

- To mu je omiljena pesma koju je napisao. Vremenom je i meni postala. Doduše, svidela mi se i na prvo slušanje, ali kada sam videla koliko je on voli, zavolela sam je još više. 

Stvarno je nekako posebna, životna i jednostavna. Nema, što on kaže, nekih komplikovanih reči, čista emocija je u pitanju. To su ljudi prepoznali i onda smo odlučili da napravimo i takav spot. 

Kada krene treći refren, tu su snimci iz mog privatnog života. Cela priča oko te pesme je specifična - otkrila je Aleksandra tokom gostovanja u jednoj emisiji. 

Omiljena pesma Filipa Živojinovića dopala se i publici, a na koncertu održanom u Novom Sadu Aleksandra je otkrila da ova prelepa balada nije pisana za nju.

- Večeras je ovde moj prijatelj Boki Leksington i ja moram da vam otkrijem tajnu. Moja pesma "Sve po starom" pisana je za njega. Pa, Boki, kakve vi pesme imate, valjda i ja zaslužujem jednu - šaljivo je poručila.

Komentari. (0)

Loading