Raša Bukvić

Oprostite se od ovakvog Raše Bukvića, danas je drugi čovek, najnovija fotografija

Autor:

27.08.2024 12:01

Foto: Milos Tesic / ATAImages

Foto: Milos Tesic / ATAImages

Izgled Raše Bukvića bio je najkomentarisaniji sinoć, evo koliko se promenio



Izgled Raše Bukvića nikada nije prolazio nezapaženo.

Ubrzo nakon što se pojavio na našem glumačkom nebu Raša je pridobio simpatije pripadnica lepšeg pola, a situacija ni danas nije ništa drugačija.

A.H./ATAImages

 

Glumac se sinoć pojavio na 59. Filmskim susretima u Nišu kada je izgled Raše Bukvića privukao pažnju prisutnih. U prvi mah mnogi ga nisu prepoznali budući da sada ima dugu kosu i bradu.

Raša je za ovu priliku odabrao crne pantalone i crni sako ispod kojeg je nosio belu majicu, dok je stajling upotpunio beretkom. Mnogi su se složili da Raši novi imidž fenomenalno stoji, a da li je uzrok tome nova uloga ili nešto drugo, nije poznato.

Pročitajte I kad je napuštao Srbiju, i kad se razvodio od Marije - Ova rečenica Raši Bukviću promenila je život

Inače, nakon razvoda od koleginice Marije Bergam o Rašinom ljubavnom životu dosta se nagađalo, a kada se u oktobru prošle godine na jednoj filmskoj premijeri pojavio u društvu nepoznate devojke, krenula su pitanja da li je ona njegova nova izabranica.

Pred početak projekcije Raša i njegova pratnja sve vreme su se osmehivali i bili su sjajno raspoloženi, što je mnoge navelo da pomisle da se radi o novoj romansi, ali glumac nije potvrdio niti demantovao ove navode.

Instagram

 

Podsetimo, Marija Bergam i Raša Bukvić posle pet godina ljubavi, stavili su tačku na svoj brak u kome su dobili sina Danila, a glumica se nedavno udala po drugi put i dobila ćerku Olgu.

Komentari. (0)

Loading