Milica i Žarko

Veliki dan za Milicu Milšu i Žarka Jokanovića: I u dobru i u zlu

Autor:

27.08.2024 14:30

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Milica Milša i Žarko Jokanović danas obeležavaju poseban datum



Milica Milša i Žarko Jokanović zasigurno se ubrajaju među najskladnije domaće parove. Glumica i njen suprug ne samo da su nerazdvojni privatno, već zajedno i sarađuju, ali nikada im nije dosta vremena provedenog zajedno.

Njih dvoje često jedno drugom priređuju romantične gestove i zajedno obeležavaju važne datume, a upravo danas je jedan takav.

Foto: M. M./ATAImages

 

Naime, Milica Milša i Žarko Jokanović danas obeležavaju 25 godina braka, a glumica je tim povodom suprugu posvetila emotivne reči.

„Već 25 godina mi idemo kroz život zaljubljeni, srećni i nasmejani. I 25 godina mi smo tim i vetar u leđa jedno drugom. Idemo dalje, bez namere da budemo drugačiji. I u dobru i u zlu, uvek zajedno - naša porodica, kao tvrđava jaka”, napisala je Milica na Instagramu.

Pročitajte Modni okršaj drugarica - Danica Ristovski i Milica Milša u sličnim haljinama na gala događaju, da li je ovo pametan izbor?

Podsećanja radi, Milica i Žarko verili su se na Paliću, a venčali u restoranu na Košutnjaku 27. avgusta 1999. godine. 

- Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla „da“. Očigledno nisam pogrešila.

 

 

Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli.

Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega - otkrila je svojevremeno Milša za domaće medije. 

 

Komentari. (0)

Loading