Jovana Pajić

Dve godine posle razvoda Jovana Pajić obukla venčanicu: Srećna sam, ne možete mi ništa

Autor:

27.08.2024 18:16

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je pesma Jovane Pajić ugledala svetlost dana stigle su prelepe vesti



Pesma Jovane Pajić ”Ludilo moje” postala je veliki hit, a u prilog tome govori činjenica da za samo dva meseca ima deset miliona pregleda na Jutjubu. 

Vladimir Nićiforović

 

Ovim prelepim povodom pevačica se oglasila putem društvene mreže Instagram, a mnogima je za oko zapala haljina nalik venčanici koju ponosno nosi.

Pročitajte Posle osam godina Jovana Pajić progovorila o emotivnom životu - Moramo da budemo na dve adrese

- Ludilo naše ima deset miliona! Hvala vam - poručila je uz fotografiju, a neobična haljina, beli veo i tamne naočare za sunce zaokružili su čitavu priču. 

O prelepoj baladi koja je igrom slučaja dospela u njene ruke Jovana je govorila s iskrenom emocijom u glasu.

- Kada bi znali koja će pesma biti hit, svako bi izbacivao hitove. To je božja volja, a na nama je da smo vredni, radni i da čekamo svojih pet minuta.

Ako postoji neka tombola, loptica se u ovom krugu zaustavila na meni. Biće mi ozbiljan zadatak da to prevaziđem i nadmšim samu sebe.

Mogu da budem srećna što sam dobrodošla nazad. Što sam osetila ljubav i podršku svih kolega i publike, posebno ove nove koja me ne poznaje, ali i ovih koji su me čekali sve ove godine.

Blagoslovena sam jer se to ne dešava često. Bila sam u strahu kako će se pesma dočekati. Na kraju je sve prevazišlo moja očekivanja i ja sam stvarno srećna.

Instagram

 

Iako je pesma Jovane Pajić oduševila publiku, bilo je onih koji smatraju da je ovaj hit dobila zbog prijateljstva sa Marijom Šerifović

Pročitajte Baš ih briga šta ko priča - Jovana Pajić iskreno o Marijinom majčinstvu, sreća je zarazna

- To mi spada u rangu španske sapunice. Narod je veoma maštovit.

Tome se ne može stati na put, niti treba. Nije zabavno pričati samo o tome ko šta radi, ko stvara, to je predosadno, nego ajde da iskopamo neki žutać i tako olakšati ljudima svakodnevicu.

Živim život onako kako ja želim. Provodim vreme sa ljudima koji su dobri, pozitivni, od kojih mogu nešto da naučim, koji mogu da mi budu vetar u leđa i podrška, koji me neće sputavati.

Takve ljude čuvam kao najveće i najdraže blago. Jedno zdravo okruženje koje te ne razboljeva, koje te motiviše, podstiče. Stvarno sam srećna i ne možete mi ništa - zaključila je ona, a prenosi grand.nova.rs.

Komentari. (0)

Loading