Rada Manojlović

Svadbe će biti! Rada Manojlović konačno pokazala dečka, dosta je bilo čekanja

Autor:

28.08.2024 10:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dečko Rade Manojlović pojavljuje se u njenom novom spotu



Novi dečko Rade Manojlović poslednjih nekoliko dana glavna je tema u medijima.

Pevačica je objavila dugoočekivani album i tom prilikom se zahvalila svojoj sestri, ali i Vladimiru Rankoviću za kojeg se pretpostavlja da je njen novi dečko.

M.M./ATAImages

 

Osim toga, Vladimir se pojavljuje u pevačicinom novom spotu, gde se ne vidi u potpunosti, ali se vidi njegov torzo, kao i tetovaže na ruci.

Dečko Rade Manojlović pojavljuje se u pesmi „Rastaju se” koja je jedna od njenih omiljenih pesama, a koju je za nju napisala Marina Tucaković i izvodi muške delove numere.

Pročitajte Volela je, a sad živi od ljubavi u strahu - Milan Stanković poslao Radi jasnu poruku (foto)

Nema sumnje da je pevačica posle dugo vremena ponovo srećna u ljubavi, a nedavno je pričala o tome da priželjkuje venčanje i bebu.

- Prava svadba će se desiti, dogovorite to sa mojom sestrom da uglavite između nastupa. Kad izađe album, mislim da je red da napravim koncert, da dobijem dete, i da idem da ležim kao Milan Stanković, da me niko ne dira i ne budi - rekla je Rada kroz osmeh.

Inače, Rada i Milan nakon raskida ostali su u odličnim odnosima i danas su dobri prijatelji. Oni su jedno drugom velika podrška i često jedno drugom daju savete kada je reč o karijeri.

Koliko je Milan ponosan na Radu zbog novog albuma pokazao je kada je pre nekoliko dana podelio jednu od novih pesama kratko napisavši: „Kraljica”.

 

Komentari. (0)

Loading