Ivana Jovanović

Posle 10 godina Neda iz serije "Greh njene majke" ponovo u Srbiji, sada se bavi nečim sasvim drugim

Autor:

28.08.2024 12:01

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Ivana Jovanović danas se bavi drugim poslom



Iako je najveću popularnost stekla ulogom Nede u seriji „Greh njene majke”, Ivana Jovanović danas se bavi načim sasvim drugim.

Nakon pomenute uloge, glumica se pojavila u seriji „Nepobedivo srce”, a potom spakovala kofere i sa sinom se odselila u Ameriku gde je bila sve do pre nekoliko dana, kada je i posetila Srbiju nakon 10 godina.

youtube printscreen

 

- Kad smo otišli nije me bilo strah od nepoznatog, samo sam vodila računa da iznajmimo stan u nekom mirnijem kvartu, jer ima dosta nebezbednih. 

Oduševljena sam što je američka administracija jednostavna, sve što vam je potrebno rešavate mejlom - rekla je Ivana za novi HELLO! i otkrila čime se sada bavi.

Pročitajte Na vrhuncu slave napustila Srbiju - Evo kako danas Ivana Jovanović izgleda danas

- Bitno je da znate dobro engleski, da dolazite na vreme i da ste vredni. Na svakom poslu imate treninge po dva-tri meseca, sve vas nauče, iskustvo vam nije potrebno. 

Za godinu dana sam veoma napredovala, školovala sam se za somelijera i sad radim u jednom restoranu koji organizuje ivente, prodajem skupa vina - istakla je Ivana za pomenuti magazin.

youtube printscreen

 

Koliko je Ivana zadovoljna životom u Americi nikada nije krila.

- Živim svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivudu. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih stvari koje rutinski obavljam. 

Budim se i krećem na plažu da se „bućnem“ pre posla. Plivam dvadesetak minuta, nekada sa fokama i pelikanima, a nekada i pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Skarlet Johanson... Sve sam ih videla i verujte da su Srpkinje mnogo lepše ‒ ispričala je Ivana, pre nekoliko godina.

 

Komentari. (0)

Loading