Bora Đorđević

Lekari daju sve od sebe: Bora Čorba u kritičnom stanju

Autor:

28.08.2024 15:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Bore Čorbe narušeno, najnovije informacije



Zdravlje Bore Čorbe zabrinulo je domaću javnost.

Frontmen grupe „Riblja čorba” već nekoliko dana nalazi se u bolnici u Ljubljani, a sada se njegov menadžer oglasio i otkrio u kakvom je stanju roker trenutno.

Boško Karanović

 

- Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. 

Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. 

Pročitajte Zdravlje Bore Čorbe narušeno, porodica i prijatelji u suzama 

Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti - poručio je Obradović.

- Treći dan isto. Intubiran. U bolnici. Nema promena - rekao je Bane, koji je juče bio u poseti kod Bore zajedno sa njegovom suprugom Dubravkom.

Radule Perisic/ATAImages

 

Inače, za domaće medije se oglasio i Borin blizak prijatelj, Gale iz grupe „Kerber”, koji je otkrio da se čuo sa Banetom Obradovićem.

- Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. 

On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro - rekao je.

Komentari. (0)

Loading