Seka Aleksić

Seka Aleksić u strahu, ove reči će svaki roditelj razumeti: Ako dođe u školu sa istim patikama...

Autor:

28.08.2024 19:56

Foto: M.A.Ata Images

Foto: M.A.Ata Images

Poruka Seke Aleksić tera na razmišljanje



Povratak u školske klupe sve je bliži. Dok se mališani raduju novom životnom poglavlju, srca brižnih roditelja ispunjena su srećom i strahom u isto vreme, što pokazuje i poruka Seke Aleksić.

Privatna arhiva

 

Naime, Sekin stariji sin Jovan uveliko se sprema za novu školsku godinu, a ona se, poput svih brižnih majki, trudi da mu usadi prave vrednosti. 

Pročitajte Ovako se deca uče - Seka Aleksić otkrila koje vaspitne mere primenjuje u odgajanju sinova (video)

Budući da je i sama bila žrtva vršnjačkog nasilja pevačica se javno obratila svim roditeljima, a poruka Seke Aleksić dugo će se prepričavati. 

- Dragi roditelji, evo deca nam kreću u školu za nekoliko dana.

Volela bih da svi odvojimo vremena i da pričamo sa svojom decom i da im objasnimo da nije ništa čudno ako neki drug ili drugarica dođe u školu sa istim patikama, sa rancem koji je nošen prošle godine, ukoliko neko ne plaća užinu već nosi sendvič od kuće, to je takođe normalno. 

Možda nečija mama pravi bolji sendvič nego što je u školi. Volela bih da decu učimo i vaspitavamo tako da shvate da je mnogo bitnije ko je kakav čovek i da se ljudi isključivo dele na dobre i loše. 

Da za nama ostaju samo naša dela, ono što uradimo u životu uvek ćemo pamtiti, uvek će biti nagrađeno, a takođe i nedela.

Trudimo se da naša nedela ne dođu nikad ispred nas, samo naša dobra dela. Svakom detetu želim srećan polazak u školu, a roditeljima i nastavnicima puno strpljenja i ljubavi - glasila je poruka Seke Aleksić.

 

 

Puna toplih reči poruka Seke Aleksić naišla je na pozitivne komentare, a mnogi roditelji će već danas izdvojiti malo vremena za razgovor sa svojim mališanima.

Komentari. (0)

Loading