Dragana Bekvalac

Jedina sestra Bekvalac koja je sačuvala brak: Ovo je tajanstveni muž Dragane Bekvalac (foto)

Autor:

29.08.2024 12:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muž Dragane Bekvalac je ovaj šarmantni gospodin



Muž Dragane Bekvalac jedini je zet koji se zadržao u familiji. Mihajlo Šekularac najveća je podrška i oslonac supruzi, sa kojom je zajedno izgradio uspešan biznis.

Dragana i Mihajlo u skladnom braku su dugi niz godina, a kao kruna ljubavi došle su dve ćerke Teodora i Sara koja je javnosti poznata pod pseudonimom Zoi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, Nataša Bekvalac jednom prilikom ispričala je da su njene sestre na neki način razlog za to što ona nije u braku.

- Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. 

Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. 

Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku - rekla je pevačica kroz šalu.

Pročitajte Ćerka ju je uveliko prestigla - Evo koliko je visoka Nataša Bekvalac

Muž Dragane Bekvalac slovi za markantnog muškarca koji izgleda dosta mlađe nego što podaci u ličnoj karti pokazuju. Za razliku od Dragane koja je dugo u skladnom braku, Kristina i Nataša nisu imale toliko sreće.

Muzička zvezda na „ludi kamen” stala je tri puta, a u dva braka dobila je ćerke Hanu i Katju, dok Kristina ima ćerku Petru i sina Nou.

Izgleda da najstarija sestra Bekvalac zna tajni recept za očuvanje braka i dugotrajnost ljubavi, a koliko sa suprugom uživa i koliko su skladan par, svedoče i fotografije koje često možemo videti na društvenim mrežama. 

 

 

Instagram

 

 

 

Komentari. (1)

Loading
Lucija

06.09.2024 00:49

Sve tri su jako simpatične i zgodne,ali Nataša je MEGA simpatična!!!!