Kejt i Vilijam

Kejt i Vilijam prekinuli odmor, saopštenje za javnost obišlo svet

Autor:

29.08.2024 13:40

Foto: Photo by Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images

Foto: Photo by Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images

Saopštenje Kejt i Vilijama odjeknulo je u svim medijima



Odmor Kejt Midlton i princa Vilijama nakratko je prekinut. 

Princeza i princ od Velsa protekli vikend proveli su u Balmoralu na godišnjem odmoru sa ostatkom porodice gde su se opuštali pre početak školske godine, a letovanje je nakratko prekinulo saopštenje Kejt i Vilijama.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Naime, par se obratio obožavaocima i poželeo sreću na Paraolimpijskim igrama.

- Radujemo se još nekoliko nedelja neverovatnog sporta! Želimo puno sreće našim paraolimpijskim sportistima i svim takmičarima - stajalo je u saopštenju Kejt i Vilijama.

Pročitajte Govor tela govori sve - Ni Kejt ni Vilijam nisu mogli da sakriju kako se zaista osećaju

Inače, princeza i princ veliki su ljubitelji sporta, a na njihovu veliku žalost nisu prisustvovali na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Ipak oni su se video-porukom obratili i čestitali britanskim takmičarima.

Paraolimpijske igre počele su juče u Parizu i trajaće do 8. septembra. U prestonici Francuske u takmičenju će učestvovati oko 4400 sportista, a boriće se za medalje u 22 sporta.

Instagram

 

Podsetimo, Kejt Midlton nedavno je posle duže vremena uslikana u javnosti kada je sa suprugom otišla na nedeljnu misu.  Princeza nije bila spremna za fotografisanje, a pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti ubrzo je postalo glavna tema.

Kada je izašla iz automobila i ugledala fotografe, princeza je okrenula glavu od kamera kako joj ne bi uslikali lice. Britanski mediji pišu da je njen osmeh uhvaćen i tumače ga kao znak da se Kejt vraća normalnom načinu života, posle izazovnih osam meseci.

 

 

Komentari. (0)

Loading